Camping Im Aal bij het dorpje Esch-sur-Sûre

Camping Im Aal – Zij zijn een rustig gelegen camping aan de oevers van de Sûre, op 500 meter van het romantische dorpje Esch-sur-Sûre. De unieke ligging van het dorpje lokt ‘s zomers duizenden toeristen naar het groene dal van de Boven Sûre. Het nabijgelegen Natuurpark en op 1 km afgelegen stuwmeer bieden uw vele recreatiemogelijkheden.

Reserveren is mogelijk en raadzaam voor de maanden MEI / JUNI/ JULI / AUGUST / SEPTEMBER . In het seizoen worden er vele activiteiten georganiseerd en ook vissers kunnen hier rustig hun hengel uitgooien. Zij hopen je op hun camping te kunnen verwelkomen!

Winkel ‘Am Aal’

De camping beschikt over een kleine winkel naast de receptie waar je de nodige artikelen kan kopen zoals brood, eten en drinken en speelartikelen. De winkel is geopend van 8.30 u -11.3u en 14u-17u en dit vanaf 01/04 – 30/09. Daarnaast kan je hier elke dag tot 16u brood bestellen voor de volgende dag.

Café ‘Am Aal’

Café Am Aal is de ontmoetingsplaats voor de vele toeristen die jaarlijks naar het groene dal van de Boven-Sûre Komen. Het café heeft een groot terras, en ligt op 500 meter van het romantische dorpje Esch-sur-Sûre. Café Am Aal heeft het ruimste aanbod aan Belgische bieren, ook zijn er veel sportwedstrijden te volgen op groot scherm van op terras of in de zaal. Er is draadloos internet Wifi, beschikbaar voor de klanten.

Leestip:  Dit zijn de populairste campings van Europa

Verhuur Mountain Bike VTT

Verhuur Mountain Bike VTT (Van 1 april tot september) In samenwerking met het Centrum voor Management en regionaal initiatief.

Wil je alles weten over camping Im Aal

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in