Voordelig een camper huren bij Worldwide Campers

Wil je een camper huren voor je volgende vakantie? Camperspecialist Worldwide Campers biedt wereldwijd camperverhuur aan in Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuidelijk Afrika, Azië, Zuid-Amerika en vijftien landen in Europa. Altijd voor de beste huurprijs! Selecteer op hun website je droombestemming voor meer informatie over de verhuurlocaties, campertypes en huurvoorwaarden. Vind je de keuze uit ons grote camperaanbod lastig? Hun deskundige team helpt je graag met een passend advies.

Gratis en vrijblijvende camperhuuroffertes

Vraag eenvoudig, gratis en vrijblijvend een camperhuurofferte aan voor je vakantie. Zo kan je gemakkelijk vergelijken in huurprijs en campertypes. Worldwide Campers werkt wereldwijd samen met meer dan veertig lokale camperverhuurders, allemaal zorgvuldig geselecteerd op jarenlange kennis en ervaring. Hierdoor kunnen ze altijd een passende camperhuurofferte voor je samenstellen, zonder reserveringskosten. Wil je graag een camper huren met korting? Kijk dan tussen hun aanbiedingen.

Leestip:  Dit jaar al 13% meer nieuwe campers verkocht
Een camper huren op je droombestemming?

Bij Worldwide Campers heb je een grote keuze in bestemmingen en campertypes, omdat zij samenwerken met meer dan veertig verhuurders wereldwijd. Van kleine familiebedrijven met een passie voor campers tot grote bedrijven met meer dan tien soorten huurcampers, van compacte kampeerbusjes tot enorme acht persoonscampers. Naast hun grote aanbod in hun populaire bestemmingen als Canada, Amerika en Australië, kan je bij hun ook een camper huren in Chili, Japan, Cuba of IJsland.

Huurcampers voor elk budget

Een camper huren bij Worldwide Campers is mogelijk met elk budget! Door het grote aanbod in camperverhuurders heb je keuze uit goedkope campers, kleine campers voor twee personen, 4WD campers, super-de-luxe campers en XL-campers. Er is altijd een huurcamper die past bij je reiswensen en je reisgezelschap. Daarnaast biedt Worldwide Campers ook jaarlijks wegbrengspecials in Noord-Amerika, waarbij je voor bodemprijzen een nieuwe camper uit de fabriek naar een verhuurlocatie brengt.

Leestip:  Elektrische camperbus eVentje wint internationale designprijs

Website Worldwide Campers: worldwidecampers.com

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in