Camping Tamariu in het hart van de Costa Brava

Camping Tamariu biedt haar accommodaties en faciliteiten aan om te kunnen genieten van een heerlijke vakantie. Gelegen in een pittoresk en rustig plaatsje, vriendelijke en persoonlijke benadering. Beleef de natuur in het hart van de Costa Brava.

Tamariu bevindt zich op 5 km van Palafrugell en op 5 km van Begur vandaan. Het is dé ideale plek om vele baaien en wandelpaden (camins de ronda) in het centrale deel van de Costa Brava te bezoeken, vanaf de Kaap van Begur tot aan de Baai van Palamós.
Ontdek wandelend de ontelbare middeleeuwse dorpjes in de omgeving, vol prachtige plekjes.

Kampeerplaatsen

Hun plaatsen passen in het terrein waarin de camping zich bevindt, met een oplopende helling, de afmetingen en structuur zijn onregelmatig, tussen de 30 en de 100m2. Onverharde ondergrond en ingebed in het bos. Veel schaduw en veel verschillende soorten inheemse bomen zoals naaldbomen, pijnbomen, steeneiken, kurkeiken, aardbeibomen, eikenbomen, … Ook fruitbomen zoals kersenbomen, pruimbomen, olijfbomen, mispelbomen, johannesbroodbomen, en exotischere bomen zoals eucalyptussen, Indische seringen, moerbeibomen, enz.

Leestip:  Nationale Open Camping Dag 2024
Kenmerken
  • We kunnen tenten, vouwwagens, caravans, busjes en kampers ontvangen.
  • Uitgerust met stroomvoorziening 6 tot 10 ampère.
  • Inchecken vanaf 12.00 uur.
  • Uitchecken vóór 12.00 uur.
Bungalows

Alle bungalows zijn van het merk Eurobungalow. Het zijn houten bungalows volledig uitgerust om te kunnen koken, eten en slapen. Strategisch geplaatst over de camping en afgewisseld met tentplaatsen.

Zwembad

Zwembad en kinderbad met zout water. Strandzone met ligstoelen. Er gelden specifieke voorschriften voor het zwembad, deze dienen te worden nageleefd.

Zwembad

Sanitair

Alle drie de gebouwen zijn uitgerust met: koud en warm water, douches, toiletten en wastafels, urinoirs, wasruimtes, afwasruimtes, chemisch toilet voor caravans.
De camping heeft een toilet geschikt voor mensen met een beperking, uitgerust met een aangepaste toilet, douche met zitje en aangepaste wastafel. De camping beschikt over twee toiletten voor baby’s bij Toiletten I Les Marietes en Toiletten III Les Formigues, beide uitgerust met geschikt badje en verschoontafels.

Leestip:  Europa-park-camping: ideale pretparkpitstop

Website Camping Tamariu: www.campingtamariu.com

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in