Vinken Caravans & Campers een begrip in Brabant

Vinken Caravans is dealer van gerenommeerde caravan merken zoals: Knaus, Tabbert, Weinsberg en T@b. Ze beschikken over een rijk gevulde showroom van wel 3000 m² met de nieuwste modellen en een overdekt buitenterrein van 1100 m², waar hun occasions gepresenteerd worden van alle merken, indelingen en in alle prijsklassen.

Hun verkoop medewerkers staan graag voor je klaar met adviezen en voor het uitzoeken van de voor jou meest geschikte caravan of camper. Ook is het bij Vinken Caravans mogelijk om een caravan of camper te huren of ter bemiddeling aan te bieden.

Vinken Caravans

Caravans in alle soorten en maten. 2 persoons, 3 persoons 4 en zelfs 5 persoons caravans. Ook beschikken ze van een groot aanbod caravan occasions en hebben ze ook een aantal caravans in de verhuur.

Leestip:  Kamperen met een camper blijft onverminderd populair 
Vinken Campers

Zij verhuren campers. In overleg leveren zij je een geschikte camper. Als je huurt garanderen zij je een bepaald model, bijv. 3-4 slaapplaatsen, toiletruimte e.d.

Service & onderhoud aan uw caravan of camper

Hun relatie stopt niet op het moment dat je besluit om bij hun een nieuwe of gebruikte caravan of camper aan te schaffen. Naast hun showroom en hun kampeershop hebben zij ook een uitgebreid service centrum.

Door de jaren heen is hun werkplaats uitgegroeid tot een hypermodern Service Centrum waar je terecht kunt voor onderhoud en reparaties van de meest uiteenlopende aard.

Afspraak maken

Vinken Service is een service-organisatie, gespecialiseerd in technische werkzaamheden aan caravans, campers, aanhangwagens e.d. Zij besteden veel aandacht aan het opleidingsniveau van hun technische medewerkers. Vinken Service is door zowel BOVAG als FOCWA schade gecertificeerd.

Leestip:  Blue Campers - Belgische platform voor camperverhuur

Website Vinken Caravans & Campers: www.vinkencaravans.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in