Camp Du Domaine zoveel meer dan een 5 sterren camping

Een van de mooiste campings van de Côte d’Azur, camping Camp du Domaine is 45 hectare groot. Mediterrane vegetatie en directe toegang tot het strand maken dit tot een bijzondere locatie. Gelegen in Bormes les Mimosas.

Ze bieden ruime, moderne en comfortabele accommodaties en staanplaatsen. Of je nu komt met een camper, caravan of tent, als een stel, familie of groep vrienden, ze hebben een grote variatie aan kwalitatieve accommodaties en staanplaats mogelijkheden die je van privacy en rust zullen voorzien.

Proef de sfeer van de camping!

Vriendelijkheid, respect van regels en privacy: Camp du Domaine is een plek waar iedereen zich echt op vakantie waant.
Hoge kwaliteit aan service Een team en uitgebreide service mogelijkheden zorgen ervoor dat jouw vakantie onvergetelijk wordt.
Direct toegang tot het strand…en meer ! Activiteiten, horecagelegenheden, winkels…alles is op loopafstand. Met als bonus dat je van het strand kunt genieten met een gezellig centrum op loopafstand, activiteiten, bars, restaurants, markets en shops…

Leestip:  De beste kampeergebieden in Europa
Comfortabele camping aan de Middellandse zee

Zet jouw tent op een van de natuurlijke kampeerplaatsen in het midden van een pijnbomenbos of aan zee met directe toegang tot het strand, voor de ultieme ‘voeten in het water’ ervaring.

Op het programma: een grote kampeerplaats helemaal alleen voor jou, een schaduwrijke plek om te genieten van jouw maaltijd of om te ontspannen en alles wat je nodig hebt in de buurt, om een vakantie door te brengen midden in de natuur, op een van de mooiste campings van Zuid-Frankrijk.

Er worden 3 categorieën kampeerplaatsen aangeboden :
  • Confort Privilège met waterkraan en elektriciteitsaansluiting, binnen 500m van het strand, aan de zeezijde
  • Confort met waterkraan en elektrische aansluiting, vanaf 500m van het strand, aan de natuurkant.
  • Standard zonder water en elektriciteit, in het pijnbomenbos
Leestip:  Camping Monte Rosa - Eco-kamperen ​​op 577 meter hoogte

Website Camping Camp Du Domaine: www.campdudomaine.com

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in