Erik van CamperTV neemt ons mee naar het zuiden om te overwinteren. Waar ze precies terecht komen weten we nog niet, ze volgen hun gevoel en zoeken het mooie weer. Onderweg komen ze camperplekken, campings en leuke stadjes tegen en die komen natuurlijk allemaal voorbij in hun vlogs.

Bezochte plaatsen in de eerste vlog:

  • Düsseldorf (CP Rheinterrasse)
  • Bad Neuenahr/Ahrweiler (Bij vrienden thuis)
  • Ahrbrück (Europacamping am Alten Wehr)
  • Dahlem (CP Flugplatz Dahlemer Binz)
  • Pont a Mousson (CP Port de Plaisance)
  • Bulgnéville (CP Aire de camping car)

De 2e vlog van hun reis naar de zon. Het plan is om iedere woensdag een vlog te publiceren, maar omdat ze veel beeldmateriaal hadden én de vlog niet te lang willen maken, hierbij een extra aflevering. Bezochte plekken in deze Vlog:

  • Frankrijk: Bulgneville (camperplek)
  • Lamarche s Saone (Camperplek)
  • Belley (Camperplek)
  • Chantemerle les Bles (Camping Chante Merle)

Wij zullen in dit artikel regelmatig een update doen van de reis zonder bestemming. Wil je niet wachten kijk dan op Camper TV

De 3e vlog alweer tijdens de overwinter reis. Ze schieten al aardig op richting de Spaanse grens. Ze nemen je in deze vlog mee naar oa Avignon en de stranden van de Middellandse zee.

Vlog 4 van hun reis naar de zoCamper TV 110 Overwinteren (Vlog 4) Barcelonan. Ze bezoeken een camperplek in een verlaten stadje, doen een dagtrip naar Barcelona en vervolgen hun weg richting het zuiden en het mooie weer.

In vlog 5 bezoeken ze de mooie stad Valencia en reizen verder naar de bijzondere camperplek ‘SenS-Sleep’ van “Ik Vertrekkers” John en Saskia.

ze staan nog steeds bij SenS Sleep in Cartagena. ze ontdekken restaurantjes in de buurt en eten Tapas tussen de lokale bevolking, geven wat tips over techniek en geld en genieten van de ‘aanschuiftafel’ bij John en Saskia.

ze zijn een maand onderweg met de camper en hebben de zon en de aangename temperaturen gevonden in Zuid Spanje aan de Costa Calida. In deze aflevering een spontane ontmoeting met een gezin dat een reis van een jaar in de camper maakt en proberen we er achter te komen waarom je 5 maanden op een camping zou gaan staan om te overwinteren en of reserveren noodzakelijk is.

Overnachtingslocaties in deze video: Camping Las Torres CN-332 Mazarrón-Cartagena, Km. 26, 30860 Puerto de Mazarrón, Murcia, Spanje.

5/5 (2)

Wij waarderen je mening!

Laatste update:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bevestiging *