Camping Mas Patoxas in een unieke omgeving

Camping Mas Patoxas ligt in een unieke omgeving; omgeven door natuurlandschappen, bergen, brede stranden en mooie baaitjes. Op 3-4km liggen de stranden van Begur en Pals; op 1km het middeleeuwse centrum van Pals. En vlak in de buurt de 4 beste golfbanen van de Costa Brava. Doe aan sportduiken, kajakken, windsurf, paardrijden, wandelen…

Stranden en steden

De camping ligt op 1 km van het dorp van Pals, waar je de oude stad kan bezoeken. Op ongeveer 6 km ligt Palafrugell waar je onder andere musea, diensten en winkels kan vinden.

Andere dichtbij gelegen dorpjes : Escala, Estartit, Torroella de Montg´ri, La Bisbal, Palafrugell Palamós, Playa de Aro.

Activiteiten

Je kan genieten van bijvoorbeeld aerobics, aquarobics, volleybal, jeu de boules, rondleidingen, voorstellingen, muziekavonden, karaoke muzikale optredens en nog veel meer.

Leestip:  Dit zijn de populairste campings van Europa

Van ontbijt tot middernacht kan je genieten van allerlei drankjes en maaltijden, vergezeld van hun schermen om sportevenementen en nachtelijke shows te bekijken op zomernachten.

Campingplaats op Mas Patoxas

Het terrein heeft staplekken met schaduw met een grootte van 70-72m2. Deze staplekken beschikken over water en elektriciteit van 6 ampère.

Het maximum aantal personen voor elke staplek is 6. Voor de maanden juli en augustus is het noodzakelijk om van te voren te reserveren. Ze hebben ook een parking waar caravans, tenten en aanhangwagens kunnen worden opgeslagen.

Wil je alles weten over Camping Mas Patoxas

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in