Camping De Bocht gezellige camping in Oirschot

Camping De Bocht is een kleine camping en ligt in een prachtige omgeving, waar de natuur zich af laat wisselen door kleine landelijke weiden, akkers, bossen en heidevelden. Het is heerlijk om te wandelen of fietsen in deze afwisselende omgeving.

Bij de receptie krijgt je advies over welke route je zou kunnen nemen en kan je wandel- en fietskaarten kopen.

Op deze gezellige camping in Brabant kamperen

Of je nu in je eentje van een korte vakantie wilt genieten of met het hele gezin: bij hun ben je altijd van harte welkom om te komen kamperen in Brabant! Je bent welkom of je nu met de fiets en een tentje wil kamperen, auto met caravan of met een camper. In Brabant kamperen op camping De Bocht is een absolute aanrader. Want wat gaat er nu eigenlijk boven de charme van het kamperen in jouw kampeermiddel op een prachtig stukje in Brabant? Toch niet zo heel veel, zo denken zij en velen met ons.

Leestip:  Camping De Veldscholte een oase van rust, ruimte en natuur

In het mooie Brabant kamperen

Maar natuurlijk wil je wel op de camping kamperen met alle gemakken van dien. Daar heeft Camping De Bocht natuurlijk rekening mee gehouden. Zij zorgen ervoor dat de gasten al het comfort krijgt dat je nodig hebt, zodat je tevreden terug kijkt op het verblijf op De Bocht! De kleine camping is ruim opgezet zodat ieder een eigen veldje heeft met een ruim uitzicht naar het middenterrein waar in de zomer enkele trekkers tentjes kunnen staan. Elke plaats is voorzien van 10 ampère stroom, TV aansluiting, een waterkraan met afvoer en er staan 2 masten om je te voorzien van draadloos internet (wifi).

Gezinnen

Kindercamping de Bocht is een kindvriendelijk camping in het zuiden van Nederland. De kleine camping is bij uitstek geschikt voor een vakantie voor gezinnen met kinderen.

Leestip:  Tips voor kamperen in de winter

Kijk hier als je alles wilt weten over deze mooi gelegen Camping De Bocht.

 4/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in