Daktent of tenttrailer van Tajum

Met een daktent of tenttrailer van Tajum kan je op avontuur. Of het nu een camping in Zuid-Frankrijk is, de bergen in Oostenrijk of het ruige landschap in Noorwegen. Hun producten voelen zich overal thuis. Je zet elke tent in een mum van tijd op en het hoge comfort zorgt dat je een onvergetelijke vakantie beleeft. Of je nu op vakantie gaat, op doorreis bent of weer naar huis gaat. Je taait um altijd snel af.

Over Tajum

Tajum is een Nederlands bedrijf wat zijn oorsprong vindt in Tilburg. De naam Tajum is afgeleid van ik taai hem af, ofwel ik ben er weg van. Tajum is een 100% Nederlands product met 5 jaar garantie.

Dutch design

Tajum ontwerpt en produceert zijn daktenten en tenttrailers in eigen beheer. In onze showroom kunt u, onder het genot van een kopje koffie of thee, het proces bekijken.

Leestip:  CAMPWERK presenteert 2 nieuwe daktenten

ontwerp

De beste materialen

Tajum maakt gebruik van kwaliteitsproducten zoals TenCate tentdoek, comfortabele matrassen van panthera koudschuim en viscose toppers. Tajum werkt de daktenten en trailers volledig aluminium af wat genoeg zegt over de robuustheid en slijtvastheid van onze producten. Een 28/32 buizenframe, geanodiseerd is slechts één van de opvallende punten van hun daktenten en trailers. Tajum geeft dan ook een 5 jaar garantie.

Maatwerk

Doordat Tajum beschikt over een eigen atelier kunnen zij altijd maatwerk leveren op hun standaard modellen of een tent maken op jouw eigen trailer.

Maatwerk

Hun mooiste kleuren

Tajum heeft een mooie reeks aan kleurcombinaties voor je gemaakt. Op deze manier kan je altijd kiezen voor een combinatie die bij je past. Zit jouw keus er niet tussen en heb je andere wensen, bijvoorbeeld één kleur, dat kan ook. Zij denken graag met je mee.

Leestip:  Stoerk bouwt tenttrailers met een WoW effect
 4/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in