Vakantiepark De Sikkenberg in een adembenemende omgeving

Kamperen op De Sikkenberg in Onstwedde betekent kamperen op een prachtig park in een adembenemende omgeving. Vanaf jouw heerlijk ruime kampeerplaats trek je zo de natuur in, maar ook de grote stad Groningen, de knusse stad Assen, of het pittoreske Bourtange zijn goed te bereiken. Vele verschillende uitjes zijn op korte afstand te vinden.

Op vakantiepark De Sikkenberg vindt je ruime kampeerplaatsen. Hun Standaard Kampeerplaatsen zijn 100 m2 groot, terwijl de Comfort en Comfort-plus Kampeerplaatsen een oppervlakte van 125 m2 hebben. Op hun kampeervelden is altijd minimaal één speeltoestel voor kinderen te vinden en je hebt de beschikking over minimaal 6 ampere stroomaansluiting. De meest luxe kampeerplaatsen (Comfort Plus) worden door heggetjes afgescheiden van andere plaatsen en hebben een eigen waterkraan, afvoerputje en een zwaardere elektra-aansluiting (10 amp).

Alle kampeerplaatsen zijn te boeken van eind april tot half oktober. Aanvang van het seizoen is vanaf het begin van de meivakantie; het seizoen eindigt na de herfstvakantie.

Leestip:  Landgoed Meistershof in Drenthe genieten voor jong en oud
Jubileum

Dit jaar wordt een bijzonder jaar omdat zij als camping 25 jaar bestaan. Waar eerst een leeg aardappelveld was, is nu hun prachtige camping.

Elke boom die je ziet, is door Jaap of door een van de vele vrijwilligers geplant! Zij vieren het 25-jarig jubileum tijdens het Hemelvaartsweekend van 13 tot en met 16 mei. Ze maken er een héél bijzonder en feestelijk weekend van en ze hopen dat jullie erbij zijn! Ze zijn nog bezig met alle voorbereidingen, maar ze hebben de band Son of a Baptist, zanger Hanne de Vries en spreker Kees van Velzen al vastgelegd en ze denken verder aan een dankdienst, een sporttoernooi en taart! Ze hebben uiteraard ook een speciale verblijfsprijs.

Website vakantiepark De Sikkenberg: www.sikkenberg.nl

Nog geen waarderingen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in