De Travel Star Light van Herzog

Wie wil er nu niet snel van de vakantie gaan genieten als het kampeeradres is bereikt. Herzog heeft de Travel Star Light in het programma opgenomen voor de kampeerder die eenvoud en gemak wil. Als u toch droog wilt zitten of beschermd wil worden tegen de zon maar geen hele voortent op wilt zetten is deze etui-luifel een uitkomst. De etui blijft namelijk aan de caravan hangen en wordt binnen 10 minuten opgezet en/of afgebroken.

De Travel Star Light van Herzog is gemaakt van ademend Ten Cate doek en heeft een diepte van 235 cm. Door de productie in eigen fabriek is het mogelijk de etui-luifel in elke breedte te verkrijgen. Hierdoor is altijd de maximale breedte van de rechte rail van de caravan te gebruiken. Het gemak met het opzetten zit hem in het uitrollen waarna de aluminium staanders en dakliggers eenvoudig kunnen worden uitgespannen. De optionele stormbanden zorgen voor de extra stabiliteit. De luifel is dan klaar voor gebruik. De aangenaaide zijwanden maken de luifel af en zorgen dat het dak goed op spanning komt. Optioneel kunnen extra driehoeken worden aangeritst om de zijwand compleet af te sluiten.

Leestip:  Isabella kan terugkijken op een goed seizoen

Om de Herzog Travel Star Light nog aantrekkelijker te maken heeft Herzog de prijzen zeer gunstig gehouden. De Travel Start Light etui-luifel is verkrijgbaar vanaf € 325,00. Voor dit bedrag krijgt u een 250 cm brede luifel met 2 schuine zijwanden.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.herzogvoortenten.nl of vragen bij uw caravan- of kampeerartikelendealer

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in