Travel Congress: nieuwe aftrap Vakantiebeurs

De Vakantiebeurs 2019 vindt plaats van 10 t/m 13 januari in de Jaarbeurs in Utrecht. Op advies van de vakbezoekers is het event een dag korter dan voorgaande edities. Minder interessant wordt het daardoor zeker niet: de Vakantiebeurs wordt voor specialisten in de reisbranche dit jaar geopend met een toonaangevend nieuw Travel Congress op 8 januari. De traditionele vakdag wordt gehouden op woensdag 9 januari.

Onafhankelijk kennisevent

Vakantiebeurs lanceert samen met ANVR Travel Tomorrow het Travel Congress. Dit betaalde reiscongres vindt de dag voorafgaand aan de vakdag plaats en profileert zich als hét onafhankelijke kennisevent voor de professionele reisbranche. Binnen het thema “Future Proof Travel: u bent aan zet” wordt gefocust op de thema’s Transformatie & Technologie, Sustainability en Marketing & Communicatie.

Inhoud Travel Congress

Verschillende trends en ontwikkelingen maken dat de reisbranche volop in beweging is. Een belangrijke vraag is dan ook waar je als organisatie de focus legt om toegevoegde waarde te creëren voor de consument en hoe je ervoor zorgt dat jouw organisatie klaar is voor de toekomst op het gebied van duurzaamheid, technologische ontwikkelingen en de snelle groei van toerisme. En hoe zet je eigenlijk verschillende marketing- en communicatiekanalen zo efficiënt mogelijk in bij verschillende doelgroepen? In prikkelende keynote sessies, paneldiscussies en verschillende break out sessies, komt de reisspecialist erachter of zijn of haar visie en strategie al future proof zijn.

Inspirerende sprekers

Verwacht sprekers met vakkennis van binnen en buiten de reiswereld zoals: Danny Mekic (Technology & Innovation Expert), Duncan Stutterheim (Founder ID&T), Jeremy Smith (Author: Transformation Travel), William Price (Digital Marketing Maverick), Vincent Thamm (Schiphol Group), Inca Pieter (KLM Royal Dutch Airlines), Linda Volkers (Rijksmuseum), Tessa aan de Stegge (Trendwatcher & Trendstrateeg) en Jos Vranken (Holland marketing-NBTC).

Leestip:  Eerste keer kamperen? De belangrijkste benodigdheden op een rij!
Tickets

Early bird tickets voor het Travel Congress zijn nu verkrijgbaar voor €175,00 p.p.(incl. lunch en netwerkborrel) via www.travelcongress.nl (voor deelnemer-exposanten geldt een gereduceerd tarief via hun persoonlijke account). Op de website is meer informatie en een overzichtelijk programma van het Travel Congress te vinden.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in