Stressvrij koken op 2 pitten

Ik kwam in contact met Annette Vroomen een kampeerster in hart en ziel. Door haar enthousiaste verhalen over ‘heerlijke recepten‘ van een hobbykok op vakantie heb ik haar verhaal in dit artikel geplaatst.

Annette Vroomen

Stressvrij koken op 2 pitten, zo heet mijn kookboekje. Dagelijks schrijf ik mijn verhalen en publiceer deze in een reisblog. Aan het einde van deze geweldige reis door Australië en New Zeeland word ik benaderd door voor mij volledig vreemde mensen.” Kunt u de gerechten uit uw blog bundelen in een kookboekje”, was de vraag. Op dat moment maakt mijn hoofd overuren.

stressvrij koken op 2 pitten

Hieronder een klein stukje uit mijn reisblog, waarbenjij.nu 

“We rijden naar de Goldcoast. Wanneer we aankomen op onze kampeerplaats komt er een vrachtwagen aanrijden met daarboven op een camper ter grootte van 2 caravans, je verwacht een hele familie, maar er komen slechts 2 mensen uit de truck. Ik mag vandaag koken met de ingrediënten die in de koelkast liggen, er ligt nog een lekker stuk vis en dat snij ik in dunne lapjes, wat gekookte krieltjes die ik tegelijk bak met paprika, bacon en een flinke scheut rode peper pasta. Het smaakt prima maar er blijft nog het een ander over.

Leestip:  Dit zijn dé 10 nationale gerechten van Kroatië

Misschien kan ik wat buren uitnodigen, stel je voor, een paar van die gekke Nederlanders die je te eten vragen. Er lopen een paar Ibissen voor onze deur, die denken wat te kunnen snoepen van ons avondmaal. Het zijn vreemde vogels en zo lopen er hier heel veel van. Voordat ik naar bed ga loop ik  naar de gemeenschappelijke toiletruimte. Daar kun je zomaar verdwijnen bedacht ik. Ik heb vaak genoeg van die films gezien dat iemand niet meer terug komt, ontvoert vanuit het toilet en mijn fantasie slaat op hol, het zal me maar overkomen dat er nu iemand binnenkomt met andere bedoelingen dan op de wc te gaan zitten”.

Annette VroomenIk ben al meer dan 25 jaar een hobbykok en een kookboek schrijven was een droom. Na het bundelen van al mijn verhalen en gerechten, van onze kampeerreizen, die ik samen beleeft heb samen met mijn echtgenoot, is deze droom uitgekomen. Een boekje in A5 formaat met ringband, 58 recepten en de verhalen van mijn reizen. Heel veel lees en kookplezier. Annette Vroomen uit Maastricht.

Leestip:  Dit zijn dé 10 nationale gerechten van Kroatië

Kijk hier als je mijn kookboekje Stressvrij koken op 2 pitten wil bestellen.

Annette Vroomen bedankt voor het leuke contact en blijf lekker koken.

 5/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in