Stapelbed voor drie kinderen in nieuwe buscamper Affinity Five

Traditionele buscamperindelingen zijn niets voor Affinity. Het merk uit Polen geeft graag een creatieve draai aan de indeling van de eigen buscampers. Dat is ook het geval in de Affinity Five, waar een gezin van vijf in kan slapen.

Natuurlijk blijft Affinity niet helemaal weg bij de meest gangbare indeling. Ook in de Five is de zitbank achter de cabine geplaatst. De voorstoelen zijn draaibaar en zo zijn er rond de tafel in totaal vijf – goedgekeurde – zitplaatsen. De bank dient in de nacht als tweepersoonsbed. Het ombouwen hiervan is zo gebeurd. Voor lange kampeerders of mensen die graag breeduit slapen, is het bed wellicht niet geschikt met een afmeting van 1,88 x 1,25 meter.

De andere drie slaapplaatsen zijn achterin de camper in het stapelbed te vinden. Vooral jonge kinderen kunnen hier lekker slapen; de standaardlengte van de bedden is namelijk slechts 1,35 meter. Toch is dit stapelbed ook geschikt voor langere kinderen of volwassenen die niet zo groot zijn, want elk bed is te verlengen. Het bovenste bed wordt dan 1,72 x 0,62 meter, het middelste bed 1,80 x 0,69 meter en het onderste bed 1,72 x 0,62 meter. Het stapelbed is deels opzij te klappen zodat er ruimte ontstaat om grote spullen te vervoeren.

AffinityHet sanitair – dat zich ook achterin bevindt – is compact, maar van alle gemakken voorzien: een toilet, douche en opklapbare wastafel. Deze oplossing is ook te vinden in de eerste buscamper van Affinity. Koken gebeurt in het midden van de camper. De keuken heeft een L-vorm en een flink werkblad, waardoor er veel ruimte is om iets neer te zetten of een maaltijd te bereiden.

Leestip:  Bijzonder flexibele indeling voor nieuwe Hobby Maxia Van 680 DT

camper

Bron: NKC

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in