Stadscamping Harderwijk – Ontdekken, uitrusten en kamperen midden in de stad. Een pop-up camping met 40 kampeerplaatsen.

Voor camperaars. Kampeerders met een caravan en gezinnen met een vouwwagen. Voor fietsers of motorrijders met een tent. En voor iedereen die zin heeft in een vakantiegevoel.

Kom met je eigen kampeermiddel of huur één van onze suites.
Waai aan voor een drankje of schuif aan voor een lekkere maaltijd.

Een groene oase waar je kunt buitenspelen, genieten bij het kampvuur, heerlijk eten & drinken…en verder even helemaal niks. Alleen maar met je voeten in het gras en je hoofd in de wolken!

Het idee van Stadscamping Harderwijk

Zij liepen met het idee om een stadscamping te beginnen in Harderwijk. Tenslotte was er tot 1998 jarenlang een stadscamping. En zij waren toe aan eens iets heel anders.

Leestip:  Europese politiek: zet in op elektrificatie

In dezefde periode kreeg gemeente Harderwijk het advies om een camping toe te voegen aan de stad. En zo kruisten hun wegen.

Iemand met veel ervaring in het opstarten van horecabedrijven. Een creatieve geest. Hun passie voor gastvrijheid. Een kook-kunstenaar en iemand met het hart bij evenementenproducties. Zo vonden ze de juiste mix om een geheel nieuw en spannend avontuur aan te gaan.

Gemeente Harderwijk wees hun een plek toe. Op 5 minuten lopen van de binnenstad. Met een prachtig uitzicht op die binnenstad. En toch in alle rust.

Een pop-up camping voor twee jaar. In het Waterfront. Een gebied dat volop in ontwikkeling is. Waar voortdurend nieuwe ideeën worden geboren. En waar de handen uit de mouwen worden gestoken. Hier voelen ze zich thuis.

Daar, tussen al die bedrijvigheid, hebben zij een oase gecreëerd.

Leestip:  NKC neemt deel aan Nationaal Camperweekend

Een vrijplaats voor iedereen die zin heeft in een vakantiegevoel.
Een veld waar gekampeerd kan worden.
Een terrein waar evenementen kunnen plaatsvinden.
Een plek waar je geweest moet zijn.

Wil je meer weten over Stadscamping Harderwijk

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in