Snel en eenvoudig goed kampeermateriaal huren!

Hier haal je eenvoudig en snel een compleet pakket met alle benodigde kampeergear. Dit neem je mee in je eigen auto, waar je ook maar naartoe wilt. Zo heb je lekker de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt, en aan het einde van de vakantie lever je de spullen weer in.

Let op: je huurt bij hun enkel je kampeerspullen. Het reserveren van een camping is je eigen verantwoordelijkheid.

 

Kamperen zonder gedoe? Huur bij Kampeergear.com
  • Altijd al eens willen Kamperen maar (nog) niet de spullen in huis?
  • Een echte kampeer fanaat maar niet de opberg ruimte in je (tiny)huis?
  • Deel je altijd je gear maar nu valt de vakantie samen?
  • Weekend weg met vrienden en/of familie en niet allemaal kampeerders?
  • Twijfel je over kamperen, maar wil je het eerst toch graag eens proberen (of je partner)?
Leestip:  5 robuuste voortenten voor wie ook in de herfst graag kampeert

Kortom: genoeg redenen waarom je een tent zou huren in plaats van kopen en dan ben je bij Kampeergear aan het juiste adres.

Over Kampeergear

Kampeergear is begonnen uit liefde voor het kamperen. Zelf zijn zij fanatieke kampeerders. Diep in de wildernis, of met vrienden op de camping om de hoek.

Zelf heeft hij dus de nodige kampeerervaring, maar hij kwam er ook achter dat veel mensen wel naar de camping willen maar de spullen niet paraat hebben. Het is ook best een forse aanschaf. Zo is hij op het idee van KampeerGear gekomen. Kampeergear is hartstikke jong, en doet hij naast zijn “gewone” baan als autobekleder.

Zij van KampeerGear vinden het belangrijk dat je de vrijheid hebt, om te gaan en staan waar je wilt. Ze regelen dus alle materialen, jij haalt het op, en neemt het mee waarheen je wilt. Zonnig Frankrijk, avontuurlijk IJsland, of de camping om de hoek, jij kiest.

Leestip:  De nieuwe Eco Pro Drive Away luifels van Vango

KampeerGear kiest bewust voor materialen die lang meegaan, best wat comfort geven, en simpelweg goed zijn. De tent is met zijn vijf meter doorsnee lekker ruim. Hij is van zwaar en ademend katoen, maar hij is echt met gemak op te zetten. Zij doen het in minder dan een half uurtje.

Website Kampeergear: kampeergear.com

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in