Sleep in a Bubble en zie de sterrenhemel

Welkom in de wereld van de “P’tits Leus” in Antheit, in de Enchanted Bubble! Herinner je zich jouw laatste nacht onder de sterrenhemel?

Je bent een verliefd koppel, vrienden, een ouder met zijn kind en je hebt zin om een verrassende en heerlijke nacht door te brengen in een ongewone en comfortabele verblijfplaats in volle natuur onder de sterrenhemel.

Je bent op zoek naar een origineel geschenk om jouw liefde te verklaren aan je uitverkorene, hem of haar eraan te herinneren hoeveel je van hem of haar houdt, jullie huwelijksverjaardag te vieren, of eender welke blijde gebeurtenis te vieren…

Je houdt van alternatieve toerismevormen in volle natuur…

Kom en ontdek hun opblaasbare bubble, deels transparant en ontworpen ten einde de nacht door te brengen onder de sterrenhemel op een comfortabele en romantische wijze met behoud van uw privacy.

Leestip:  Caravana pakt uit met veelzijdig kampeeraanbod

Ze verwelkomen je hartelijk in hun domein, in Antheit, de geboorteplaats van de schilder Paul Delvaux Een rustige en vredige plek, gelegen in België, in het hart van Wallonië, tussen Haspengouw en Condroz, op gelijke afstand van de prachtige steden Luik en Namen. Een landelijke en lieflijke omgeving met een prachtig uitzicht op de vallei van Mehaigne en de omliggende bossen

Je zal in hun bubble een ware glamping ( camping versie glamour) ervaring beleven. Onder de sterren, net als in een zacht nestje, zal je een verrassende en onvergetelijke nacht doorbrengen.

De bubble

Zodra het licht uitgaat, zal de magie werken … De nacht zal je dichter bij elkaar brengen en jullie amoureuze, familiale of vriendschappelijke banden versterken

Praktische informatie
  • Open van 1 april tot 31 oktober
  • Aankomsttijd: vanaf 17.00 uur
  • Vertrektijd: 12:00
  • De bubble is geïnstalleerd op een groot terras.
  • De bubble is uitgerust met een tweepersoonsbed (met dekbed en lakens), elektrische verwarming, verlichting, een tafel en twee stoelen, een waterkoker, thee en koffie.
  • Zij bieden je een badkamer met toilet, een lavabo (drinkwater, handdoeken, washandjes, zeep, spiegel) en een kapstok aan.
  • Om veiligheidsredenen, het behoud van het vreedzame karakter van het milieu en omdat het materiaal er zich niet toe leent, zijn dieren niet toegestaan.
Leestip:  The Venture Tents - Go on an adventure

Mogelijkheid om een picknick ter plaatse te nuttigen (geen barbecue om veiligheidsredenen).

Website Sleep in a bubble: sleepinabubble.com

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in