Reina Chalets verkoopt, ontwikkelt en bemiddelt in chalets

0

Je bent op zoek naar een chalet, maar je weet eigenlijk niet goed waar je moet beginnen? Reina Chalets is het startpunt van jouw zoektocht. Zij adviseren je in het traject naar de aanschaf van jouw droomchalet.

Ze gaan graag met je in gesprek om jouw wensen te bespreken en te bekijken welk chalet het beste bij je past. Betreft dit een recht chalet, een L-chalet of heb je liever een dubbel chalet? Welke afmeting komt het meeste tot zijn recht op jouw staanplaats of kavel? Aan de hand van een kleurenpallet bespreken ze de mogelijkheden.

  • Kiest je voor witte of voor antraciet kozijnen?
  • Krijgen de rabatdelen een witte, grijze of bijvoorbeeld een olijfachtige kleur?
  • Kiest je voor een houtlook?
  • Wil je de rabatdelen strak onder elkaar of wil je ze liever gepotdekseld?
  • Punt dak, plat dak, zadeldak of een ander type dak?
Leestip:  JAMES Autoservice koppelt aan bij Trekhaakmontage

Heel wat vragen om de buitenkant van jouw chalet vorm te geven.

Vormgeven

ModellenDe binnenkant van het chalet speelt een belangrijke rol. Hoeveel slaapkamers heb je nodig. kies je voor een grote ouderslaapkamer, veel kastruimte of een ruime toegankelijke douche? Welke materialen wil je gebruiken en welke indeling past het beste bij jouw wensen? Zij helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Wil je jouw chalet liever helemaal naar wens van binnen en buiten vormgeven. Dat kan! Ze gaan graag met je in gesprek om te mogelijkheden te bespreken.

Je bent van harte welkom om de chalets op hun kleinschalige showterrein aan de Konneweg 6b in Tinte nabij Brielle te komen bekijken tijdens de reguliere openingstijden. Ze kiezen voor kleinschalig, omdat ze weten dat iedere klant zijn eigen wensen heeft.

Reina Chalets zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Naast de Reina Chalets verkopen ze ook andere merken chalets. Bekijk snel het aanbod! Zoek je een ander chalet? Maak jouw wensen kenbaar. Ze gaan graag met je opzoek naar het chalet dat aan jouw wensen voldoet. Er is veel mogelijk!

Leestip:  Onderzoek: Kampeerder steeds groener, maar nog geen fan van elektrisch rijden

Reina Chalets


Stacaravan of chalet kopen of verkopen? Schakel de Reina Chalets Makelaar in.

Persoonlijk & betrokken advies is waar ze goed in zijn!

Website Reina Chalets: www.reinachalets.nl

 4/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in