Camping Vredenhoef met een unieke ligging

Camping Vredenhoef is een kleinschalige camping met ruime kampeerplaatsen en luxe chalets, gelegen aan de voet van de stormvloedkering, 3 km verwijderd van Kamperland.

Door zijn unieke ligging zijn het Veerse Meer, het Banjaardstrand aan de Noordzee en de Oosterschelde te voet bereikbaar. Ideaal dus voor een strandvakantie en/of het uitoefenen van iedere vorm van watersport. De natuurrijke omgeving biedt ook ruime mogelijkheden voor wandelaars en fietsers. Voor mensen die gebruik willen maken van het openbaar vervoer is er op ca. 200 m. van de camping een bushalte aanwezig. Degenen die graag een dagje naar de stad gaan, kunnen binnen een afstand van 25 km. de steden Middelburg, Vlissingen, Goes, Zierikzee of Veere bezoeken.

Camping Vredenhoef

De kampeerplaatsen beschikken over elektriciteit (10 A), water, CAI, internet (WIFI) en riolering. De percelen zijn 250 m2 groot en worden afgeschermd door windsingels.

Leestip:  De 5 leukste kindvriendelijke campings in Italië

Naast de sanitaire voorzieningen kan er ook gebruik gemaakt worden van een wasmachine, wasdroger, en een vrieskist. Voor de auto is er een parkeerterrein, aangrenzend aan de camping.

Om de kwaliteit van het grasveld te waarborgen is het niet toegestaan de auto op de kampeerplaats te parkeren. Campers zijn niet toegestaan op het kampeerterrein.

Faciliteiten

Camping Vredenhoef beschikt over moderne sanitaire voorzieningen, waarbij ook gebruik gemaakt kan worden van een wasmachine, een centrifuge, een vrieskist en een koelkast.

Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd. Camping Vredenhoef beschikt tevens over stallingsruimte voor caravans, campers en boten voor de zomer- en de wintermaanden.

Op loopafstand is er een supermarkt aanwezig in het aangrenzende bungalowpark Noordzee Résidence “De Banjaard” , waar dagelijks verse broodjes afgehaald kunnen worden. Al hun gasten mogen gebruik maken van de faciliteiten van dit bungalowpark, waaronder gratis toegang tot het zwembad.

Leestip:  De nationale kampeerdag: vier én ervaar het kampeergeluk

Website Camping Vredenhoef: www.vredenhoef.nl

 4.7/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in