SKOTTI, ‘s werelds eerste demonteerbare gasgrill

Barbecueën in het park, aan het meer of langs de weg? Deze kleine, opvouwbare en lichte barbecue mag zeker niet ontbreken tijdens het kamperen.

Een echte grill-to-go zoals ik hem zou noemen. De grill is van roestvrij staal, maar 3 kg en is heel eenvoudige in elkaar te zetten en veilig te bedienen. De mogelijkheden zijn eindeloos; grillen, braden, bakken, koken of stomen. De SKOTTI kan gebruikt worden zowel gas, kolen als hout en is een volwaardige gasgrill met 2,5kW onder de kap.

De eenvoudigste en milieuvriendelijkste manier om SKOTTI te gebruiken is met gas. De bijpassende schroefflessen zijn universeel en verkrijgbaar bij je favoriete kampeerwinkel.

SKOTTI-Grill

Opbergen en meenemen

De opbergtas van vrachtwagenzeil is ook te gebruiken als ondergrond tijdens het grillen op gas. Een rondom lopende strook van klittenband voorkomt dat er tijdens het transport vet en andere viezigheid vrijkomt. Het schoonmaken van de SKOTTI barbeque is kinderspel. Reinig de grill handmatig met gewoon afwasmiddel of zet de roestvrijstalen onderdelen thuis in de vaatwasser.

opbergtas

Duurzaamheid

Alle essentiële onderdelen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Ook de gasslang en de gaskraan zijn op duurzaamheid ontworpen. Er is bewust afgezien van technische toeters en bellen die na verloop van tijd problemen zouden kunnen veroorzaken.

Bovendien is de  een goed alternatief voor wegwerpbarbecues. Deze zorgen vaak voor overvolle vuilnisbakken en ze verschroeien bovendien het gras.

SKOTTI bbq

Onderscheiden met de Red Dot Product Design Award 2019

Een leuk weetje is dat de grill in 2019 de Red Dot Product Design award heeft gewonnen. De bediening, het ontwerp en de innovatie van een lichtgewicht en toch hoogwaardige gasgrill overtuigden de jury. De Red Dot Design Award is een van de meest prestigieuze designprijzen ter wereld.

Ook een SKOTTI bemachtigen?

Logo skottiDe barbecue is verkrijgbaar op www.skotti-grill.eu en kost €159,-. Wie dat wenst, kan de grill ook bestellen met een persoonlijke en unieke lasergravure.

Geniet van de zomer!

 4.7/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in