Minicamping NUMMER 49 in het Zeeuwse Driewegen

Minicamping NUMMER 49 is een kleinschalige camping met 14 ruim opgezette kampeerplaatsen. Stroomaansluiting en watertappunt zijn aanwezig. Gratis WIFI aanwezig.  Voor het parkeren van de auto is een parkeerveld aanwezig. Er is een mogelijkheid om fietsen overdekt te stallen.

In het hoogseizoen kunnen verse broodjes dagelijks geleverd worden.

Sanitair

Er is een sanitair-unit aanwezig die plaats biedt aan vier toiletten, twee douches en vier wastafels. De aparte afwasgelegenheid is binnen en er is een privéwasruimte. Ook kun je gezamenlijk gebruik maken van een koelkastje.

De camping is geopend van 1 april tot half oktober.

Omgeving

Nummer 49Nummer 49 ligt aan de Schoondijksedijk in het Zeeuwse Driewegen op Zuid- Beveland. Het is een klein dorpje dat zich kenmerkt door lintbebouwing. Het dorp ontstond ooit op een driesprong van wegen. In de omgeving van Driewegen liggen de rijk begroeide dijken van de Zak. Typisch voor deze streek. Van oudsher is dit een agrarisch gebied met ook veel fruitteelt.

Leestip:  EK voetbal - van de camping tot het stadion

De verschillende jaargetijden bieden dan ook steeds weer een mooi schouwspel aan kleuren van het gewas en de boomgaarden. Men spreekt ook wel van “de Betuwe van Zeeland”. Er is echter een groot verschil en dat is de rust en de ruimte die je hier als fietser en wandelaar ervaart.

Er zijn verschillende mooie routes uitgestippeld die je door dit gebied leiden.

Het dorp ligt centraal tussen de wat grotere plaatsen als Heinkenszand en ’s-Gravenpolder. Hier zijn verschillende winkels en eetgelegenheden aanwezig. In Heinkenszand is ook een openluchtzwembad.

Het is ook leuk om de omgeving te verkennen op een echte solex of elektrische solex. Of met een Tuk-Tuk. Verschillende bedrijven in de naaste omgeving bieden deze leuke uitstapjes aan. Onderweg kun je veelal bij de lokale telers heerlijke verse producten in de kraampjes aan de weg kopen.

Leestip:  De nationale kampeerdag: vier én ervaar het kampeergeluk

Als je de hele dag op pad bent geweest kom je heerlijk tot rust in hun gastenverblijf.
Zij heten je van harte welkom !

Website minicamping NUMMER49: www.nummer49.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in