Schroeven, platen, vloerzeil, isolatie, elektra, gas, etc.

Je denkt waarschijnlijk wel of er een huis wordt gebouwd. Toch is dat niet zo. Wat dacht je van een zelfbouwcamper, hiervoor zijn ook vele materialen voor nodig. Want een camper heeft namelijk bijna alles wat een huis ook heeft maar dan in een kleinere ruimte.

Daarmee zou eveneens gedacht worden dat de materialen voor in een camper in een bouwmarkt te verkrijgen zijn. Ja, alleen niet alles en meer camper gerichte producten vindt je eerder in een camper of kampeerwinkel dan een bouwmarkt. Denk maar eens aan een 230 Volt omvormer, flessengasaansluitingen en speciale stoffen zoals vilt. Dat ga je niet snel vinden in een bouwmarkt.

Maar als je nu een camper wil bouwen?

Maar als je nu een camper wil bouwen? Waar begin je dan, Met name als je nog nooit een camper hebt gebouwd.
Gelukkig zijn er al vele voor je geweest, want een eigen camper bouwen is gewoon hip met name de laatste jaren. Hierdoor is er meer en meer informatie op het internet gekomen over hoe je zelf een camper bouwt en zijn er ook vele camper en kampeerwinkels die je graag willen helpen.

Bovendien het leuke van een eigen camper bouwen is dat je zelf bepaald hoe deze gaat worden. Zo kan alles op maat worden gemaakt. Want ben je lang? Dan bouw je gewoon een bed met een langere lengte dan normaal. Zo bepaal je ook je eigen budget en leer je veel van het bouwen zelf.

Leestip:  Bijzonder flexibele indeling voor nieuwe Hobby Maxia Van 680 DT

Zo bepaal je ook je eigen budget en leer je veel van het bouwen zelf.

 

Sajenn.eu/nl-camper is zo’n site waar je van alles vindt over het bouwen van een eigen camper. Dus denk je zelf een camper te willen gaan bouwen of ben je er al een aan het bouwen, informeer jezelf dan goed. Want dit voorkomt namelijk veel bouwfouten en kosten.

sajenn.eu

 5/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in