Sanitair op campings eerder open

Tijd voor een vreugdedans voor campinghouders en kampeerders want op maandag 15 juni mogen de gedeelde sanitair gebouwen in Nederland weer open. Zowel de toiletten als de douches mogen dan weer gebruikt worden. Dit is 2 weken eerder dan de datum (1 juli) die eerder door het kabinet genoemd is.

Het was ook wel heel erg vreemd dat toiletten op stranden, in restaurants en in warenhuizen wel open mochten zijn en op de campings niet. De campings zijn gaan lobbyen bij de overheid en mogen dus nu 2 weken eerder open dan gepland.

De camping eigenaren willen het liefst gelijk al open i.v.m. het mooie weer wat we komend weekend gaan krijgen. Wij verwachten dat het kabinet vast zal houden aan 15 juni.

De volledige opening van de campings valt gelijk met de opening van de grenzen tussen de (meeste) EU landen wat ook op 15 juni plaatsvindt. Vanaf 15 juni kunnen we ook weer kamperen in Europa. Vanaf die datum kunnen we dus ook weer buitenlanders op onze campings verwachten.

Leestip:  NKC - Camperland neemt Mobiledrôme-Vossenhoek over
 4.3/5 (44)

Wat is je waardering?

3 REACTIES

  1. Stonden in Friesland, Duitsers gewoon hier op de camping hoor en wij mogen daar dus pas heen v.a. de 15e juni? Heel vreemd!

  2. Vreemd dit te lezen. Ik heb de ambassade van Frankrijk en het consulaat aan de lijn gehad en Frankrijk heeft nog niet officieel bevestigd dat ze op 15 juni toeristen uit schengen toelaat. Het gonst van de berichten maar niets officieel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in