Rustgevend kamperen in de nieuwe Castle Pines BlackOut

De stilte van de natuur werkt helend en kamperen is dan ook een ideale manier om te ontsnappen aan de drukte en de waan van de dag. Laat de smartphone en laptop thuis en dompel je onder in de ontspannende geluiden van fluitende vogels en kabbelende beekjes. En complementeer de welverdiende kampeer-retraite met een goede nachtrust, in één van de nieuwe Castle Pines BlackOut® tenten van Coleman.

Castle Pines tent

De Castle Pines tent is in drie formaten verkrijgbaar; 4 (oppervlak van 14.1 m2), 4L (oppervlak van 18.8 m2) en 6L (oppervlak van 25.6 m2). De Castle Pines heeft een vrij toegankelijke entree, zonder ‘drempel’. De buitentent beschermt met een waterkolom van 6.000 mm tegen water en ook het geïntegreerde PE-grondzeil met opstaande randen voorkomt natte voeten en vochtige spullen. Fijnmazig materiaal aan de binnenzijde van alle deuren en ventilatieopeningen houdt insecten buiten. Om condensatie tegen te gaan en de temperatuur te kunnen controleren, zijn er meerdere ventilatieopeningen. De tentstokken van glasvezel zijn licht, maar zeer stevig.

Leestip:  Winterkamperen vereist de allerbeste uitrusting

tenten van ColemanEen goede nachtrust voor kampeerders was altijd al een belangrijk aandachtspunt voor Coleman. Het merk ontwikkelde op basis daarvan een revolutionair systeem, genaamd BlackOut Bedroom®, welke toegepast is in de gehele Castle Pines serie.
De BlackOut Bedroom® is een volledig verduisterde slaapcabine in de tent, waardoor deze ruimte zelfs overdag donker is. De slaapcabine blijft door het gebruikte materiaal overdag zelfs 5 graden koeler. De speciale stof houdt tot 99% van het daglicht tegen en verzekert daarmee dat men meer en langer slaapt. Ideaal voor een kampeertrip waarbij ontspanning de boventoon voert.
Twee van de slaapcabines zijn te combineren tot één grote comfortabele slaapcabine, door simpelweg de scheidingswand open te ritsen. En dankzij de voortent op het 4L en 6L model zit men (en de uitrusting) comfortabel droog.

Leestip:  De nieuwe premium luifels voor campers

Website Coleman: www.coleman.eu

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in