Rolf Reinders voorzitter BOVAG Caravan- en Camperbedrijven 

Rolf Reinders gekozen als voorzitter BOVAG Caravan- en Camperbedrijven.

De leden van BOVAG Caravan- en Camperbedrijven hebben Rolf Reinders gekozen als nieuwe afdelingsvoorzitter tijdens de Algemene Ledenvergadering op 21 maart 2022 in Bunnik.

Hij volgt Siewert Gorter op en was van 2008 tot en met 2014 ook al voorzitter van de BOVAG-afdeling.

De 55-jarige Reinders is eigenaar van Reinders Rekreatie met vestigingen in Hoogeveen en Rolf ReindersLeeuwarden. Hij is voor BOVAG en zijn leden beslist geen onbekende. Reinders is al sinds medio jaren ’90 bestuurlijk actief voor BOVAG Caravan- en Camperbedrijven (destijds heette deze BOVAG-afdeling Mobiele Recreatie). Na zijn eerste twee termijnen als afdelingsvoorzitter werd Reinders in 2014 benoemd tot erelid van BOVAG. Het allround kampeerbedrijf van Reinders is opgericht in 1974 in Hoogeveen en heeft sinds 1984 ook een vestiging in Leeuwarden. Reinders is dealer van Hobby, Fendt, Knaus, Dethleffs en T@b. Ook is hij mede-eigenaar van Campolife in Heinenoord.  Reinders over zijn voorzitterschap: “Kamperen is nog nooit zo populair geweest. Dat maakt onze branche aantrekkelijk voor nieuwe toetreders. BOVAG kan en wil leden helpen om de concurrentie voor te blijven, zoals met tools om verder te professionaliseren. Daar ga ik me voor inzetten!”

Leestip:  Welke brandblusser koop je voor camper of caravan?
Nieuwe bestuursleden

Nadat Reinders eind 2014 statutair afzwaaide als afdelingsvoorzitter, nam Siewert Gorter het stokje over. De eigenaar van Caravanlife Gorter in het Zeeuwse Heinkenszand nam op 21 maart 2022 in Bunnik afscheid tijdens de Algemene Ledenvergadering. Verder kozen de leden van BOVAG Caravan- en Camperbedrijven voor het afdelingsbestuur de nieuwe leden Martijn de Boer van Eurotrek in Coevorden, Theo de Jong van Mobiledrôme in Oud Gastel en Dick van de Berg van Linberg in Molenschot. Zij vervangen André de Jong van De Jong in Hattem en Nick Schellens van Caravan Extra in Oirschot. Bestuurslid Rob Marchal van Volkswagen Campercentrum in Amersfoort trad al eerder terug en is nu gekozen voor zijn eerste termijn als vertegenwoordiger van de afdeling Caravan- en Camperbedrijven in de Ledenraad van BOVAG. Bram van der Slik van het gelijknamige kampeerbedrijf in Zoetermeer werd benoemd voor een tweede termijn in de Ledenraad.

Leestip:  Verkoop nieuwe caravans groeit 11,5 procent in eerste kwartaal

Website BOVAG: www.bovag.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in