Kamperen doe je in Frankrijk

Waarom doen we dat toch allemaal zo graag? Wij zelf al heel lang. Al ongeveer 40 jaar kamperen wij “Maarten en Yvonne” in Frankrijk. Das best lang toch? En ondanks dat we wel eens een andere richting in gedachten hadden: het kwam er nooit van. Herkenbaar denk ik.

Frankrijk is zo’n afwisselend land dat je vakantie elke keer weer heel anders kan zijn. Er is de kust, er zijn graanvelden, bossen, bergen, meren, grote steden, oude dorpen, drukte, rust etc. En ach, natuurlijk is het ook helemaal niet erg wanneer je een aantal jaren achtereen naar jouw geliefde camping gaat? Als je maar geniet ! Het is per slot jouw vakantie!

de kust, er zijn graanvelden, bossen, bergen, meren, grote steden, oude dorpe

Over campings gesproken: Dat doen wij natuurlijk altijd op een kleine camping. Omdat wij grote Frankrijk Fans zijn en omdat wij vonden dat kleine campings lastig te vinden waren  zijn wij dus in 2015 een website gestart voor kleine campings tot 40 plaatsen, incl. verhuurmogelijkheden. Eigenaren genoeg die belangstelling hadden om bij ons mee te doen! Ook hebben we veel volgers die er zo over dachten. Het heeft geresulteerd in een prachtige website waar deze kleine campings gepresenteerd worden. En nee wij zijn geen boekingssite. Boeken doe je zelf bij de eigenaar. Gewoon omdat dat veel persoonlijker en voordeliger is.

Leestip:  De Waard Tenten opent het kampeerseizoen

kleine camping

Dachten we in het begin het alleen over campings te gaan hebben, inmiddels is er meer te zien en te lezen op onze website. Maak bv kennis met eigenaren die zich aan je voorstellen. Hoe hún droom werkelijkheid werd. Of zoek jóuw camping bijvoorbeeld d.m.v. onze themapagina.

Heb jij nog geen camping gekozen voor dit jaar? Op onze website staan er genoeg. Voor iedereen.

Kamperen is een feestje, voor groot en klein.

Volg Kleine Campings en France ook op Facebook, Instagram en Pinterest.

Maarten en Yvonne Blokland

Maarten en Yvonne

 

Website kleinecampingsenfrance: www.kleinecampingsenfrance.com

 4.9/5 (12)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in