REDA al meer dan 25 jaar leverancier van kwaliteitsvoortenten

Al meer dan 25 jaar produceert REDA met veel trots kwaliteitsvoortenten en luifels voor de kampeerbranche. Dankzij hun ervaring en het gebruik van hoogwaardige kwaliteitsproducten wacht jouw een onbezorgde vakantie. Voor elk type kampeerder hebben zij een voortent of luifel op maat. Door hun maatwerkservice hebben al hun producten een optimale pasvorm en is jouw product altijd afgestemd op jouw wensen.

Flexibiliteit staat bij hun voorop!

Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij waar ze op moeten letten bij het maken van een mooi kwaliteitsproduct. Daarnaast vinden ze het belangrijk dat de voortent / luifel afgestemd is op de wensen van de klant. Hun producten worden op maat voor jouw caravan gemaakt zodat jouw voortent of luifel altijd de perfecte ‘snit’ heeft.

Met gepaste trots presenteren zij hun vernieuwde collectie. Zij hebben diverse modellen aangepast en voorzien van nieuwe moderne kleurstellingen. Hun jarenlange ervaring en grote flexibiliteit maken al met al een ijzersterke combinatie.

Leestip:  VDL Hapro lanceert eerste daktent van in EU gesourcete onderdelen

Zij kunnen je door hun eigen atelier voorzien van een prachtig product dat geheel naar jouw smaak kan worden aangepast.

Dat hun producten op kwaliteit en uitvoering goed scoren blijkt wel uit een recente ANWB/KCK test. Hun Lucca luifel werd daarbij beoordeeld als een degelijk product. Met een zeer goed opzet gemak, goede afwerking, zeer goede materialen en zeer goede prijs- kwaliteitverhouding als commentaar.

Iets waar zij als producent erg trots op zijn. Met deze vernieuwing van hun assortiment zijn zij weer helemaal op stoom voor het volgende kampeerseizoen.

Website REDA: www.redatenten.nl

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in