Camping de Boskant in het Zuid-Limburgse Geulle

Camping de Boskant in het Zuid-Limburgse Geulle is een rustig gelegen familiecamping die grenst aan een uniek hellingbos met bronnetjes en kleine snelstromende beekjes in het fraaie heuvelland. De ruime camping met veel groen is zeer geschikt voor 55plussers en gezinnen met kleine kinderen. Camping de boskant is een ideale plek om tot rust te komen.

Camping de boskant

Het sfeervolle Maastricht ligt maar acht kilometer verder en ook Sittard met zijn fraaie stadscentrum is gemakkelijk bereikbaar. En voor de liefhebbers: ook het toeristische centrum van het Heuvelland, Valkenburg, met zijn fraaie kasteelruïnes is heel dichtbij. Vanaf de camping zijn er vele fiets- en wandelroutes. Ook is er in de buurt een veerpont over de Maas naar België/Maasmechelen met zijn unieke shoppingcentrum. Bovendien ligt de camping aan de toeristische Mergellandroute. Op loopafstand is er een groot openluchtzwembad met mooie ligweides, een kinderbadje, een speeltuin en een grote visvijver.

Leestip:  Negen goede redenen om te gaan kamperen in Zweden

Op 1 mei 2014 openden zij ook voor het eerst de deuren van hun ijssalon. Hun ijs is ambachtelijk bereid volgens hun eigen recepten. Dagelijks hebben we 28 smaken ijs waaronder verschillende smaken op sorbet basis. Ook zijn er maandelijks nieuwe smaken om uit te proberen. Soms zelfs op verzoek van hun klanten. Dus mis je een smaak dan horen zij dit graag. Hun zaak kent een ruim terras waar je veel verschillende ijscoups kunt nuttigen maar ook voor een lekker kopje koffie ben je welkom.

Het Zuid-Limburgse heuvelland met z’n rust en ruimte is omgeven door historische steden en mooie (dag) attracties. Er is heel veel te ontdekken. Maar het echte Limburg ontdek je natuurlijk pas als je bij hun te gast bent!

Hieronder enkele voorbeelden:

Leestip:  Camping Holsteenbron in het mooie Zonhoven

– Maneges
– Fietsverhuur
– Golfbaan | Bunde
– Skibaan | Landgraaf
– Visvijver
– Zwembad ( Gratis toegang )
– Fietsroutes
– Wandelroutes
– Diverse Bioscopen
– Wellness | Valkenburg
– Kanoverhuur | Smeermaas
– Winkelcentrum Makado | Beek
– Fietsveer | Geulle over de Maas
– Goede bus- en treinverbindingen
– Pretpark: De Valkenier | Valkenburg
– Caravan / Camper stalling
– Tennis
– De Maasvallei

Website Camping De Boskant: www.campingdeboskant.com

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in