Outside Inn – Indoor Camping

Overnacht eens anders en slaap luxe in een vintage caravan in een overdekt park. Kies voor een classic caravan of slaap in een strandhuisje of een speciaal voertuig. Eén ding hebben ze gemeen: een zeer goed bed!!

Ideale ligging: 8 metrominuten van downtown Amsterdam en 8 fietsminuten van weilanden en rivier.

Maar nu even terug naar oktober 2016. In de bergen van Myanmar kwamen Willem Megens en bob Kuijs elkaar tegen. Willem vertelde daar bob over zijn ultieme droom: het starten van een indoor camping in Amsterdam. Bob stelt dat wanneer je een droom hebt je deze na moet jagen. Willem, een bevlogen man die vol passie classic cars en caravans restaureert, neemt dat advies ter harte.

Willem Megens en bob Kuijs

Indoor Camping

3,5 jaar later realiseert Willem zijn droom met hulp van bob. Het was een lang en lastig traject want de overheid wist ook niet in welk hokje zo’n indoor camping past. Na lang puzzelen en onderhandelen is het gelukt om een uniek concept neer te zetten waarin creativiteit, comfort en veiligheid samen zijn gekomen.

Leestip:  Tweedehandsauto bijna 500 euro goedkoper dan begin 2023

Een oude bedrijfshal van maar liefst 1000 m² is omgetoverd tot een groen park, waarbij bewust de industriële elementen in het zicht zijn gelaten. Binnen staan de door Willem gerestaureerde en gemoderniseerde caravans. Dagelijks werkt hij aan nieuwe elementen en caravans om het park verder te verfraaien. Het niveau ontstijgt elke camping en niet alleen omdat dit kampeerterrein overdekt is. Nee, het gaat veel verder: het gehele pand is voorzien van vloerverwarming, het sanitair is luxe, de Engelse lounge uniek, de service hoog en de ontvangst allerhartelijkst.

Indoor camping

Website Outside Inn – Indoor camping: www.outsideinn.nl

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in