Camping Lagewald een sfeervolle minicamping

Met z’n vieren runnen zij een bedrijf in Groesbeek, aan de Duitse grens. De camping Lagewald vindt je aan de achterkant van het grote perceel. Hier heb je alle ruimte, privacy en een prachtig uitzicht. Met hun sfeervolle minicamping richten zij zich op rustzoekers en natuurliefhebbers. Maar ook mensen die willen genieten van de prachtige wandel- en fietsroutes in de omgeving. De camping is minder geschikt voor gezinnen met jonge kinderen.

Voorzieningen

Met ze vieren runnen ze de campingJe start jouw verblijf bij hun met een heerlijk kopje koffie of thee. Ze zoeken voortdurend naar verbetermogelijkheden, zodat de gasten kunnen blijven genieten van een heerlijk verblijf. Juist door de kleinschaligheid van hun camping kunnen ze je gastvrij ontvangen en persoonlijk contact bieden tijdens jouw verblijf.

Hun camping heeft verschillende luxe voorzieningen om het je zo prettig mogelijk te maken. Je bent vrij om zelf een plaatsje te kiezen op het campingveld. Hun camping is zonnig en op het zuiden gelegen. Sta je graag beschut of liever vrij in het landschap? Aan beide wensen kunnen zij voldoen.

Omgeving

Als je het Lagewald binnen rijdt, waan je zich direct in landelijke sferen. Na enkele kilometers zie je hun camping, die makkelijk te herkennen is aan de mooie grasvelden en de grote waterplas vooraan de straat. Als je de lange oprit op rijdt, de parkeerplaats voorbij, zie je wat er verscholen ligt achter de diversiteit van aanplantingen. Een heerlijk rustige plek, aan de rand van hun bedrijf. Laat je verrassen door de schoonheid van de natuur, de rust op hun camping en de veelzijdigheid van de omgeving.

Leestip:  Negen goede redenen om te gaan kamperen in Zweden

Bij Camping Lagewald kun je heerlijk ontspannen, onthaasten en gebruik maken van de talloze mogelijkheden om te wandelen en/of fietsen. Loop je Walk of Wisdom, Via Romana of Pieterpad? Ook dan ben je hier aan het goede adres! Walk of Wisdom en Via Romana grenst aan de camping en ook Pieterpad bereik je zo via de achterkant. En vergeet je de N70 wandelroute niet ?. Op maar weinig plaatsen in Nederland tref je zo’n unieke wandelroute aan! Maar een wandeling in de bosrijke omgeving is ook zeker een aanrader, kortom voor elke wandelaar wat wils!

Website Camping Lagewald: campinglagewald.nl

 4.8/5 (5)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in