Profiteer nu van Karstens najaarsactie

Altijd al gedroomd van een kampeervakantie in je eigen Karsten Tent? Wacht geen jaar langer en profiteer nu van Karstens’ Najaarsactie! Zo ben je verzekerd van een mooie korting op een spiksplinternieuwe Karsten Tent en kampeer je vanaf volgend jaar als nooit tevoren.

Of je nu bijna van de camping afgewaaid bent of elke morgen je tent uitzweette: kampeerders die zich de luxe van een Karsten Tent permitteren herkennen deze zorgen niet. De oppompbare Karsten Tent doorstaat met gemak windkracht 12 en ook de Tunneltent kwam als beste uit de storm- en regentest van de ANWB. Zorgeloos kamperen, dat wil toch iedereen? Is dat nou niet net de reden waarom je uit kamperen gaat? Om even in alle rust tot jezelf te komen?

“Misschien wel de beste tent van Nederland!”

Kamperen zonder zorgen

Karstens najaarsactieDie zorgeloze kampeervakantie begint met een Karsten Tent al vanaf minuut 1. De kracht van de tenten zit ‘m namelijk niet alleen in comfortabel kamperen bij alle weersomstandigheden, maar ook in het opzetgemak. Bij de ene Karsten Tent is dat uitrollen en oppompen, bij de andere is dat uitrollen en inritsen. Nieuwsgierig? Bezoek een van de demonstraties in de showroom in Zwaag op zaterdag 23 september of 7 oktober.

Leestip:  10 tips voor het inpakken van je voortent voor de winter  
Karstens najaarsactie

Ben je om? Beslis dan snel! En profiteer nog t/m 31 oktober van 10% korting op de aanschaf van een complete Karsten Tent, Karsten Tunneltent of Karsten Voortent. De korting geldt op voor Karsten luifels, accessoires en de slaapaanbouw. De enige voorwaarde is dat je ze betaald en afhaalt voor 31 december 2017. Betaal je al in september? De hele maand september krijgen alleen Karsten klantenkaarthouders 20% korting op het volledige winkelassortiment van de Karsten Travelstore. Van slaapzak tot wandelschoen en campingtafel tot zaklamp. Dus beslis je snel? Dan profiteer je direct!

Meer info in de winkel in Zwaag en karstententen.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in