De prioriteiten van Camping Qualité

In dit artikel over camping Qualité een uitleg waarom en hoe de kwaliteitslabels in het leven zijn geroepen. Aan het einde van de jaren ’80 zijn er in verschillende streken heel wat kwaliteitslabels in het leven geroepen. Dit gebeurde op initiatief van professionals, consumenten of toeristische instellingen en deze labels werden aan campings voorgesteld.

In 1999 Begonnen de grote hoeveelheid verschillende labels en keurmerken voor iedereen zeer verwarrend te worden. De horeca branche en de consumenten hebben het initiatief genomen om deze kwaliteitsmerken te hergroeperen om een uniek kwaliteitshandvest op te stellen.

De bovengenoemde benadering heeft twee doelstellingen voor ogen. Dat alle Franse campings, ongeacht de grootte, categorie of geografische ligging, hierop kunnen intekenen. De kwalitatieve ontwikkeling van de Franse campings te ondersteunen.

De 5 prioriteiten van Camping Qualité
Warm onthaal

Gastvrijheid, beschikbaarheid, voorkomendheid en efficiëntie staan bij de beheerder en zijn team hoog in het vaandel. Deze dragen bij tot een ontspannen, aangenaam en gezellig verblijf.

Leestip:  Nationale Open Camping Dag 2024
Onberispelijke netheid

Netheid en hygiëne worden overal op de camping tijdens heel de openingsperiode gegarandeerd.

Nauwkeurige en juiste informatie

De campingbeheerder levert volledige, duidelijke en nauwkeurige informatie over zijn etablissement: een nauwkeurige omschrijving van de faciliteiten, de openingstijden van de receptie, van de verschillende diensten en activiteiten. De tarieven worden duidelijk uitgelegd en strikt toegepast.

Een goed onderhouden, eigen kampeerplaats

De campingbeheerder zorgt voor individuele kampeerplaatsen, en staat garant voor rust op het campingterrein. Het terrein is mooi en smaakvol aangelegd, in harmonie met de omgeving, en met respect voor het milieu.

Het milieu benadrukt en gerespecteerd

De campinghouder zet zich in om de natuur en het milieu te behouden, zijn camping met respect aan te leggen, te beschermen en milieuvriendelijke oplossingen te vinden. Landschappelijke vormgeving en energiebesparing zijn de prioriteit voor Camping Qualité, om bij te dragen aan de bescherming van het steeds meer bedreigde milieu.

Leestip:  Genieten in hartje Zwartsluis aan het Zwartewater

Bezoek de website van Camping Qualité

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in