Primeur: eerste Sprintrace tijdens Dutch Grand Prix

Nog niet geïntroduceerd als officieel onderdeel van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix in Zandvoort, maar al wél op het fietspad richting Zandvoort te beleven: een sprintrace! In samenwerking met F1-commentator Olav Mol introduceert Koninklijke Gazelle op de drukste fietsroute richting de Dutch Grand Prix een unieke actie: de Gazelle Sprintrace.

Dagelijks komen er meer dan 40.000 racefans op de fiets naar het circuit in Zandvoort. Door de duinen zie je duizenden oranje Dutch Grand Prix Gazelle-fietsen voorbij komen. Paul Vreeburg, Algemeen Directeur bij Gazelle: “Geweldig dat er tijdens de Dutch Grand Prix in Zandvoort nu ook een Sprintrace is! We willen dit weekend alle racefans op de fiets naar Zandvoort een onvergetelijke fietservaring bieden. Samen op de fiets naar het circuit, in een lange fietsslinger, dat geeft een verbindend gevoel. Daarom verrassen we alle fietsers dit jaar graag met wat extra sensatie tijdens de Gazelle Sprintrace!”. Olav Mol en live publiek moedigen tijdens de Gazelle Sprintrace duizenden racefans op de fiets richting het circuit in Zandvoort aan om het maximale uit hun rit te halen.

Grand Prix Gazelle-fiets2.700 Dutch Grand Prix Gazelle-fietsen

Leestip:  In stijl op avontuur met de nieuwe Gazelle Eclipse e-bike

Gazelle is onderdeel van Pon, trotse event supporter van de Dutch Grand Prix. Op een speciaal aangelegde Pon-fietsroute richting het circuit zie je elke dag hordes racefans op een speciale oranje Dutch Grand Prix Gazelle-fiets voorbij komen. Op drie speciaal ingerichte park & bike locaties in Langevelderslag en Haarlem, op zo’n 10 km naar het circuit, staan elk zo’n 900 fietsen op F1-supporters te wachten. In totaal fietsen zo per dag 2.700 gasten op een Dutch Grand Prix Gazelle-fiets naar het circuit voor een van de grootste oranjefeestjes van het jaar. Onderweg worden ze verrast met de Gazelle Sprintrace. En om de fietservaring compleet te maken: ze stallen hun fiets middels valet parking, direct naast de ingang van het circuit.

oranjefeestjes van het jaar

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in