Bivakcampers afzetunit specialist van Nederland

Het in Giessenburg gevestigde Bivakcampers heeft inmiddels de grootste verscheidenheid aan afzetunits van de Benelux en is een bekende speler in Europa geworden. Niet alleen klanten uit Nederland en België weten het Giessenburgse bedrijf te vinden, ook zijn er regelmatig klanten op bezoek uit o.a. Frankrijk, Zweden en zelfs IJsland.

Wat een aantal jaren geleden begon met het importeren van één Frans merk is inmiddels uitgegroeid tot een uitgebreid aanbod waarbij de hoogste kwaliteit afzetunits naar Nederland worden geïmporteerd vanuit heel Europa en daarbuiten.

afzetunit

Er wordt nauw samengewerkt met de continu innoverende fabrikanten, om een perfect eindproduct naar Nederland te halen, waarbij kwaliteit, duurzaamheid en gewicht hoog in het vaandel staan.

Zo worden een aantal modellen gebouwd met de nieuwste polyester vacuümtechnieken in monocoque constructie wat zorgt voor een zeer sterke, lichtgewicht en vormvaste afzetunit zonder naden. Waardoor lekken en vochtproblemen tot het verleden behoren. Daarnaast zorgt een lichtgewicht afzetunit voor fijnere rijeigenschappen en een lager brandstofverbruik.Met een gewicht van 240 tot 500kg zijn de bij Bivakcampers verkrijgbare afzetunits circa 25% lichter dan elders aangeboden modellen.

nieuwste polyester vacuümtechnieken in monocoque constructie

Bivakcampers is de ideale partner voor de aanschaf van een afzetunit. Geschikt voor zowel Europese als USA Pick-ups waarbij de klant keuze heeft om op diesel, benzine/lpg of elektrisch te rijden.

Leestip:  Forster Youngster V 541: voor actieve camperaars

Bivakcampers heeft altijd verschillende modellen op voorraad staan om te bekijken en vergelijken. Van de meest luxe modellen tot verschillende Expeditie afzetunits om de hele wereld mee te ontdekken.

BivakcampersHoud je van persoonlijke aandacht? Voor iedere klant wordt ruim de tijd genomen om alle modellen eens rustig te bekijken, om de ruimtes te ervaren, kwaliteit te voelen ennatuurlijk de wensen te bespreken. Fietsendrager, luifel,zonnepanelen, gas- of dieselverwarming, alles wordt meegenomen in het gesprek.

Geïnteresseerd in een Bivakcampers afzetunit? Neem dan alvast een kijkje op www.bivakcampers.com of maak een afspraak voor een bezichtiging.

 4.4/5 (5)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in