Opus vouwwagen opent in seconden

De nieuwe AIR OPUS vouwwagen is een revolutionair voertuig welke in 90 seconden om te toveren is van compacte aanhanger naar een luxe 6 persoons familie vouwwagen. Door elektrische opblaastechniek te gebruiken is het niet meer noodzakelijk de vouwwagen met stokken op te zetten.

 

De AIR OPUS

maakt gebruik van een elektrische pomp, gemonteerd in het voertuig. Via een eenvoudige bediening is de pomp in te schakelen, waarna de luchtbuizen de rest doen. Daarna hoeft alleen nog maar het interieur op zijn plaats gezet te worden en kan de vakantie beginnen. Vanaf het afkoppelen duurt het opzetten maar 5 minuten!

De opblaastechniek is binnen de tentindustrie aan een grote opmars bezig en dit is voor het eerst dat deze wordt toegepast in een vouwwagen. De AIR OPUS heeft zijn debuut gemaakt op de Camper en Caravan Show in Birmingham in 2016 en nu is het ook het vaste land aan de beurt. EmergoPlus is de distributeur van OPUS in de Benelux en verkoopt de vouwwagens via een select netwerk van de betere kampeerbedrijven.

Leestip:  Een nieuwe vouwwagenzaak

De AIR OPUS kan geleverd worden met vele luxe opties, wat dacht u van een Fusion geluidsyteem of zelfs een complete thuis cinema set inclusief groot scherm! Dankzij de lichtgewicht PowerXtreme X30 LiFePO4 accu kan er ook op plekken zonder 230V gekampeerd worden. Deze vouwwagen doet niet onder voor een caravan, maar dan wel een met het gemak van een vouwwagen.

Tot de mogelijkheden behoort ook een volledige voortent, ook gebruikmakend van de AIR
opblaastechniek. Ideaal voor grote gezelschappen: Er is plaats voor 10 man. Laat het avontuur maar beginnen!  De ontwikkelaar en eigenaar van de de fabrikant Purple Line, Jonathan Harrisson, geeft aan dat het toevoegen van de AIR opblaastechniek een voorbeeld is van de constante ontwikkeling van OPUS:

‘’De OPUS Vouwwagen is een ongekend succes, met zijn caravan achtige luxe en de compactheid die bij een vouwwagen hoort’’ zegt hij. ‘’ Niet alleen in het Verenigd Koninkrijk is de interesse boven verwachting, maar ook in Australië, de VS, Zuid-Afrika en Europa is de vraag groot. Ook zonder AIR techniek is het opzetten van de vouwwagen een eenvoudige handeling, en de lancering van de AIR OPUS is een verbetering op reeds succesvol product.’

Leestip:  Kees Kampeert introduceert circulaire vouwwagen

Een van de belangrijkste aspecten van de OPUS is de wegligging. Dankzij een optimale stabiliteit en een vrij zicht is het rijden met deze trailer een verademing. Door zijn lage gewicht is hij ook te trekken door populaire compacte auto’s als de Ford Focus en de Volkswagen Golf.

De AIR OPUS staat voor een nog luxere en gebruiksvriendelijke manier van kamperen. Wat echter alle OPUS modellen leveren en zullen blijven leveren is een combinatie van ruimte, stijl en comfort.

Kijk voor meer informatie op Emergoplus

 4.7/5 (3)

Wat is je waardering?

1 REACTIE

  1. ik zag ze vanmiddag de Opus Air opzetten..1.5 uur en toen waren ze nog niet klaar..nee voor een snelle oplossing zou ik wat anders kiezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in