Opblaasbare oprijblokken, de ideale level-oplossing?

Caravans en campers perfect en snel waterpas zetten: Met de flat-jack Camper Plus bandenkussens kan je jouw camper of caravan perfect nivelleren dus waterpas zetten (levelen) op de camping (of buiten de camping) als de ondergrond erg ongelijk is, want met de flat-jack kan je hoogteverschillen tot wel 12 cm (!) overwinnen. Je laat met het tweede out-ventiel van de flat-jack Camper Plus de lucht zover ontsnappen uit de flat-jack totdat jou camper tot op de millimeter waterpas staat. Erg eenvoudig en supersnel. Je staat met de flat-jack exact waterpas op de camping binnen 5 minuten!

Nooit meer knoeien met de ouderwetse zware oprijblokken, maar een moderne oplossing met flat-jacks.

flat-jack

Op de beurs in Utrecht hebben ze van Camper TV de ‘flat-jack’ ook gespot. Het komt er op neer dat de grote kunststof oprijblokken thuis kunnen blijven en de platte opblaasbare flat-jacks de camper of caravan op de perfecte hoogte kunnen levelen. Ze kregen een demonstratie op de KCJ beurs in Utrecht en namen zelf ook een setje mee want dit gaan ze natuurlijk in de praktijk uitproberen en er een review video van maken!

Leestip:  Le Voyageur Eterna LV 7.0 GJF: slank, maar ruim

Wil je meer weten over de Flat-Jack kijk dan hier, of ga eens kijken naar de nieuwe website van Camper TV

 4.6/5 (7)

Wat is je waardering?

1 REACTIE

  1. Het leek me een geweldige oplossing ,Maar bij het lezen van reviews las ik dat bij een paar mensen de luchtzak was geploft .Dat is voor mij de reden om niet tot aanschaf over te gaan
    Ik moet er niet aan denken dat het gebeurt met aangebouwde voortent .Grote kans dat de boel flink kapot gaat .En ik las dat de caravan wat bewegen kan op het kussen Dat zal niet het grootste probleem zijn .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in