Camping de Berenkuil faciliteiten voor jong en oud

Camping de Berenkuil – Faciliteiten voor jong en oud. Deze kindercamping in Drenthe is door de ANWB uitgeroepen tot Top Camping en beoordeeld met 5 sterren.

Plons in het zwembad, ontdek de speelvijver of ga eindeloos spelen in de indoor speeltuin. Kamperen midden in de natuur met onbeperkt toegang tot gave faciliteiten voor jong en oud.

Deze autovrije camping met 25 speeltuinen, zwembad, speelvijver én binnenspeeltuin
Landgoed De Berenkuil is een kindercamping middenin het natuurlijke hart van Drenthe. Aan de rand van bluesdorp Grolloo biedt De Berenkuil u een autovrije camping welke geheel gericht is op kinderen. Vanaf half 10 ’s ochtends tot 8 uur ’s avonds verzorgt ons recreatieteam een uitgebreid recreatieprogramma voor diverse leeftijden. En natuurlijk is er om 7 uur Berenpret! Verspreid over de camping vindt je meer dan 25 grote en kleine speeltuinen en op de warme dagen geeft het zwembad of de speelvijver de nodige verkoeling. Bij minder weer kunnen uw kinderen klimmen en klauteren in onze nieuwe binnenspeeltuin.

Een vakantie vol Berenpret

Hun super enthousiaste recreatieteam zorgt de hele dag door voor vermaak. Om 7 uur ’s avonds wordt de dag afgesloten met Berenpret in het openluchttheater. Lekker zingen, dansen en gek doen!

Leestip:  De nationale kampeerdag: vier én ervaar het kampeergeluk

Een paradijs voor kinderen

Klimmen en klauteren tot wel 10 meter hoog in binnenspeeltuin Tippedoki op kindercamping De Berenkuil. Ook zeer geschikt voor kinderfeestjes en schoolreisjes. Welke Tarzan’s en Jane’s zien we daar?

Kijk hier als je alles weten over Camping de Berenkuil

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in