De Topas 350 ruimte is het nieuwe luxe!

De Topas is een nieuwe serie diepe seizoenstenten in een prachtige strakke en moderne uitstraling en voorzien van tal van praktische gebruiksmogelijkheden.

Zoals bij hun gewend is de deurpositie geheel variabel, het dak gemaakt van de hoogste kwaliteit Ten Cate Residential 260, extra voorzien van zonwerende metalliek coating. De zijwand is uitgevoerd in EasyZip constructie zodat er snel en eenvoudig een veranda kan worden gemaakt. Leverbaar in 300 en 350 cm diepte (zonder tussenstaander).

Modulaire seizoenstent. Maximaal comfort! Een echte allrounder!

De Topas 350. In de nieuwe kleurstelling antracietgrijs / middengrijs / perla. Het model Topas 350 is uitgevoerd met een modulair systeem van onderling verwisselbare frontelementen, een robuust stalen frame inclusief PowerGrip en petluifelversterking en tal van uitvoeringsdetails zoals de beste kwaliteitsritsen van YKK, dubbele slikstroken en grote panoramaramen in de zijwanden. Het model is uitgevoerd met een modulair systeem van 4 verwisselbare frontelementen. Hierdoor kan de volwaardige ronde ingangsdeur op elke gewenste positie in het front geplaatst worden.

Leestip:  Isabella wint prestigieuze innovatieprijzen

Door de standaard verwisselbare frontelementen kan deze voortent helemaal naar wens worden ingedeeld. De ronde deur is flexibel naar wens in te delen. De Topas 300 heeft daarnaast ook een ingangsmogelijkheid in de beide zijwanden. De voortent is tevens voorzien van optimale ventilatiemogelijkheden. Afsluitbare nokventilatie door middel van ritsen en beide zijwanden voorzien van afsluitbare ventilatiepanelen. Alle ritsen in de zijwand zijn afgedekt. De Topas 350 is uitgevoerd met de nieuwe Easy-Zip-Zijwand constructie waarmee snel en eenvoudig een optimale veranda kan worden gecreëerd.

Tentdoek

Het dakmateriaal van de Topas 350 is vervaardigd van het hoogwaardige TenCate AllSeason Residential 260. Deze exclusieve kwaliteit van TenCate is speciaal ontwikkeld voor seizoensgebruik, heeft een hoge trekkracht,  een ademend en vochtregulerend vermogen en is eenvoudig schoon te maken. De binnenzijde is voorzien van een decoratieve bedrukking en de buitenzijde van het dak is extra voorzien van een metalliek coating. Deze speciale coating is makkelijk afwasbaar, de speciale PVA vezel is vochtregulerend en het materiaal  isolerend tijdens het frisse voorseizoen en zonreflecterend tijdens warme zomerdagen. Voor de wanden wordt gebruik gemaakt van TenCate Touring 240 grams kwaliteit tentdoek. Door gebruik te maken van deze materialen is deze voortent uitermate geschikt voor seizoensgebruik.

Leestip:  VDL Hapro wint Red Dot Design Award met de Hapro Vista daktent
Frame

De Topas 350 wordt standaard geleverd met een stalen frame 28 x 1 mm inclusief petluifelversterking en PowerGrip. Dit frame is voorzien van een innovatieve schoor waarbij we geen gebruik hoeven te maken van een hinderlijke staander in de voortent. De netto gebruiksdiepte is dan ook 350 zonder onderbreking!  Tevens wordt dit frame standaard geleverd met 2 extra staanders links en rechts. Vanzelfsprekend is deze seizoenstent ook voorzien van dubbele slikstroken voor een optimale afdichting en afwatering. De multifunctionele afspanstrook zorgt voor een individueel en flexibel afspansysteem met robuuste afspanrubbers.

Voor nog meer ruimte is de Topas 350 uit te breiden met een passende uitbouw Rasta Universal RB voor plaatsing aan de rechter en of linkerzijde en kan de voortent uitgebreid worden met de bijpassende seizoensluifel Parasol HD of de zonneluifels Parasol XL en Solair.

Leestip:  Travellife introduceert Scala collectie - Het ultieme voortent gevoel

De Topas 350 is ook leverbaar in de diepte 300 cm. Topas 300.

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in