Omwegen – Naar het Einde van de Wereld

Omwegen – Naar het Einde van de Wereld, een boek over reizen in een oude Land Cruiser door Zuid-Amerika.

In deel 2 van Landcruising Adventure nemen Karin-Marijke Vis en Coen Wubbels de lezer mee op een reis van 75.000 kilometers met 40 grensovergangen door Patagonië, over de Andes en in Brazilië.

 

De reis

Karin-Marijke en Coen zijn drie jaar onderweg naar Zuidoost-Azië wanneer ze besluiten niet naar Nederland terug te keren, maar hun nomadisch bestaan voor te zetten. Buenos Aires is de start van hun nieuwe avontuur met als plan om met hun verroeste Land Cruiser naar Alaska te rijden, maar dat einddoel zullen ze niet bereiken.

Zuid-Amerika is een continent waar veel voor wordt gewaarschuwd. Maar… is het daar wel zo gevaarlijk? Karin-Marijke en Coen zijn te gast bij inwoners van São Paulo en Rio de Janeiro, ontmoeten inheemsen in de Amazone, verblijven bij de Mennonieten in Paraguay and bij polo- en rallyliefhebbers in Argentinië. Omwegen schetst een beeld van de mooie kant van onze wereld en haar inwoners, verhalen waar we blij van worden en die de burger weer vertrouwen geven in de medemens.

Leestip:  Op avontuur in - Nieuwe reeks reisboeken voor gezinnen

Via legendarische routes verkennen ze de pampa’s van Argentinië, de Andes in Chili, de hooglanden van Bolivia en kamperen ze tussen wilde dieren in de Pantanal draslanden. In de wildernis van zoutvlaktes en vulkanen stort hun verroeste huis op wielen in. De restauratie mondt uit in een culturele botsing en als de Land Cruiser in honderdduizend stukken ligt, dreigt de garage in Bolivia er de brui aan te geven. Krijgen Karin-Marijke en Coen hun huis op wielen terug? En zo ja, in wat voor staat?

Wil je weten wat het betekent om jarenlang in een auto rond te reizen en onafhankelijk de wereld te verkennen, dan is dit boek voor jou. Bekijk het filmpje, lees het eerste hoofdstuk en bestel het boek op: landcruisingadventure.com/omwegen

Over de auteurs

Kort nadat ze elkaar ontmoetten, verruilden Karin-Marijke en Coen hun reguliere leven voor een nomadisch bestaan. Ze combineren het reizen met hun werk als freelance duo en delen verhalen en foto’s in auto- en reistijdschriften waaronder ruim vijftien jaar voor 4WD Magazine. Hun eerste boek Van het pad af beschrijft de eerst jaren van hun reis, naar Zuidoost-Azië. landcruisingadventure.com

Leestip:  Een gezin van 6 in 1 camper - Een bus vol avonturen

Productspecificaties

Omwegen telt 382 pagina’s, inclusief 32 pagina’s met kleurenfoto’s en routekaarten van elk land.
ISBN 9789083216300
prijs €24,95 incl. btw
Te bestellen op: landcruisingadventure.com/omwegen

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in