OKé Camper Verhuur is een jong, ambitieus bedrijf

OKé Camper Verhuur is begin 2016 opgericht door Guus Kisner en Jaap Oosterling. Beide ondernemers hebben hun sporen verdiend en merkten uit eigen ervaring dat er behoefte was aan luxe camperverhuur aan de bovenkant van de markt. En wel tegen redelijke prijzen. Omdat het aanbod beperkt bleek te zijn, hebben zij de stap gemaakt om te investeren in a-kwaliteit campers en deze te verhuren. Eind 2016 zijn zij van start gegaan en de camperverhuur is sinds de start een groot succes.

OKé Camper Verhuur Nederland

OKé Camper Verhuur is een jong, ambitieus bedrijf. Hun passie voor campers komt voort uit hun eigen vakantie ervaringen. Iedere keer weer was de vakantie een succes. Deze ervaringen zetten ze nu in voor hun klanten met de ambitie om toonaangevend te worden in het verhuren van campers in Nederland.

Leestip:  Amstervan helpt je vertragen
Camper huren

Op zoek naar een camper voor jouw vakantie? Bij OKé Camper Verhuur huur je jouw ideale camper! Hun campers zijn het nieuwste van het nieuwste op de markt. hun jonge campers voldoen aan alle actuele veiligheidseisen. Ze zijn voorzien van de allernieuwste snufjes en staan garant voor optimaal comfort.

Betaalbare kwaliteitscampers huren

Zij hanteren betaalbare huurprijzen voor hun campers. Ze maken onderscheid in hoog-, midden- en laagseizoen.

Voor slechts € 100 ontvang je een handig afleverpakket met een complete instructie, toiletvloeistof, 2 gasflessen, matrashoezen en een schoonmaakpakket voor het interieur. Hiermee gaat u onbezorgd op reis.

Uitstekende service

Voor veel van hun klanten is het de eerste keer dat zij een camper huren en besturen. Voor vertrek ontvang je daarom een uitgebreide instructie en uitleg waardoor je optimaal voorbereid op reis kunt. Je hebt geen bijzonder rijbewijs nodig en als je eenmaal de drempel over bent, wil je zeker niets anders meer.

Leestip:  Volkswagen Bedrijfswagens presenteert de California CONCEPT

Website OKé Camper Verhuur: www.okecamperverhuur.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in