Nieuw: de Karsten Lacerta

De Karsten Lacerta, de jongste telt uit de Karsten Tent-familie is de Karsten Lacerta. Het is een tent zoals we die van Karsten gewend zijn: modern, stormvast en gemakkelijk opzetbaar. Maar dat is niet alles: de kracht van de Lacerta zit ‘m in de flexibele leefruimte.

Bij mooi-weer vakanties in Zuid-Europa of tijdens mooie Nederlandse zomers is de Lacerta met zijn bijzonder ruime binnenruimte en strakke diepe luifel een fijne tent voor het hele gezin. Dankzij royale slaapcabines en een grote geïntegreerde kastwand is het altijd fijn opgeruimd. Grote ramen aan weerszijden van de tent laten fijn veel licht binnen. Natuurlijk zijn deze in de avond of bij afwezigheid gewoon te verduisteren

Meer leefruimte in de Karsten Lacerta

Liever even wat meer tijd binnen dan buiten de tent besteden met het hele gezin? Dan zou een grotere tent welgelegen komen. Met de Lacerta heb je die altijd bij de hand met de uitbreidingsset. Daarmee vergroot je de leefruimte in een handomdraai door een voorwand + kuipzeil in de luifel te ritsen. Zodra je de oorspronkelijke voorwand van de tent verwijdert wordt de diepe luifel bij de tent getrokken en ontstaat er een oase aan binnenruimte. Dat is comfortabel kamperen!

Leestip:  De nieuwe Eco Pro Drive Away luifels van Vango

Droge voeten

Dat flexibiliteit niet te koste hoeft te gaan van een zorgeloze kampeervakantie blijkt wel uit het totaalontwerp van de Lacerta. Dankzij een slim uitgedachte kuipzeilkoppeling ben je met nat weer ook in de vergrootte Lacerta verzekerd van droge voeten. Heb je moeite met de hoge instap? Elke entree van de Lacerta heeft een klapkuip waardoor je deze overdag of bij droog weer gemakkelijk omlaag klapt en bij nacht of nat weer, weer omhoog. Net zo vriendelijk!

Nieuwsgierig? Karsten Tenten presenteert de Karsten Lacerta op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht in hal 9, stand A011.

Voor meer informatie kijk op Karstententen.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in