Nederlands/Italiaans familiebedrijf begint nieuw glampingpark

Italië kleurt geel, Vacanze col Cuore opent Lago Idro Glamping Boutique – Vacanze col Cuore opent vandaag 18 juni haar nieuwste vijfsterren glampingproject in Italië: Lago Idro Glamping Boutique. Het nieuwe vakantiepark is, uniek, vanaf de eerste streep op de tekentafel ontworpen in glampingstijl.

Het Nederlands/Italiaans familiebedrijf rondt hiermee een race af tegen de klok en kan, nu Italië weer geel kleurt, in dit land de Nederlandse toerist in totaal acht glampingparken aanbieden.

Lago Idro Glamping Boutique is gesitueerd in het dorpje Anfo, aan de westkant van het Idromeer. Het vakantiepark biedt zo’n 55 spiksplinternieuwe accommodaties, een zwembad, jacuzzi, waterglijbaan en een restaurant met hoge culinaire ambities. Lago Idro Glamping Boutique kijkt uit over het water en de daarachter gelegen hoge bergen. Net zoals in alle andere vakantieparken van de Vacanze col Cuore-groep staat glamping centraal. Dat wil zeggen, een indeling van grote verblijfplekken, weidse uitzichten en tot de verbeelding sprekende glampingaccommodaties, gericht op gezinnen met kinderen, tweeverdieners en watersportliefhebbers (met name kitesurfen en paddle boarding).

Leestip:  Vakantiepark Schouwen is leuk voor de hele familie

Het Idro-meer is misschien wel het mooiste kleine meer van Italië. Het is gelegen in Valle Sabbia, op een steenworp afstand van het Gardameer. Vacanze col Cuore streeft ernaar dat al hun vakantieparken herkenbaar zijn in glampingaccommodaties, animatie en authentieke Italiaanse keuken.

Het Idro-meer is misschien wel het mooiste kleine meer van Italië.

Het Idro-meer is misschien wel het mooiste kleine meer van Italië.

Grote vraag sinds coronatijd naar luxe

Lago Idro Glamping Boutique is het antwoord op de grote vraag naar luxe en/of bijzondere glampingaccommodaties. Loek van de Loo, eigenaar en oprichter van de Vacanze col Cuore-groep: “Vorig jaar, al na de eerste coronagolf, merkten we dat er een enorme behoefte was aan juist luxe verblijfsaccommodaties. Lange tijd kon er niets. Nu het erop lijkt dat vakantiegangers eindelijk weer de teugels mogen laten vieren, willen ze ook de zekerheid hebben dat dit werkelijk hun droomvakantie wordt. Alles moet tot in detail kloppen.” Toen de Vacanze col Cuore-groep eenmaal de vergunning binnen had, is er alles op alles gezet om dit jaar voor de zomer open te gaan. Van de Loo: “Dat is dus gelukt. Daar zijn we heel blij mee. Zeker nu dit precies samenvalt met de periode dat Nederlanders weer nagenoeg zonder beperkingen naar Italië mogen reizen. Op dit moment is al vijftig procent van de beschikbare accommodaties vanuit Nederland gereserveerd voor komend hoogseizoen.”

Leestip:  EK voetbal - van de camping tot het stadion

Website Vacanze col Cuore: www.vacanzecolcuore.com

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in