Nazomeren op de camping, nog even nagenieten

Voor velen onder ons zitten de vakantieperiodes er weer op en komt de dagelijkse sleur weer in zicht. Gelukkig draag je de mooi herinneringen mee van je welverdiende vakantie en heb je misschien al dromen over de volgende.

Toch zijn er nog veel mensen die nog lekker gaan nazomeren op de camping, lekker genieten van de al lager staande zon en de mist op akkers.

Nazomeren geeft ruimte en rust

Campings geven in de nazomer periode vaak nog kortingen tot wel 20% op de verblijven en kan dus best aantrekkelijk zijn om wat goedkoper te kunnen kamperen. Zie je jezelf al zitten, lekker voor je tent, camper of caravan?

De campings zijn vaak wat rustiger omdat de mensen met gezinnen de school verplichting moeten naleven. Zo ontstaat er meer ruimte en rust en al helemaal is het makkelijker om de corona maatregelen te handhaven. Dit heeft op menige camping tot behoorlijk wat stress geleid.

Eerder donker en kouder

Volgens de weermannen & vrouwen komen er nog wel wat mooie dagen aan dus grijp je kans, bedenk wel dat het ’s avonds wat eerder donker is en dat de temperatuur behoorlijk kan dalen. Voor deze twee heb je best goedkope oplossingen en zal je een stuk prettiger vertoeven op de camping.

Leestip:  Kampeerboerderij De Spochthoorn in Nijkerk
Verlichting voor de romantische avonden

Als je goede en toch romantische verlichting nodig hebt om je boekje te lezen of gezellig buiten te zitten is er een prachtig lampje van Bo-Camp Urban Outdoor tafellamp Hayes. Dit is een zeer stijlvolle tafellantaarn. Door high power LED’s met een warme lichtkleur wordt een aangename verlichting gerealiseerd. Het bamboe frame geeft ook sfeer. Door het oog is de lamp ook op te hangen. De ingebouwde Li-ion accu kan met de meegeleverde USB kabel opgeladen worden en je kunt de lamp ook als powerbank gebruiken om je telefoon op te laden.

Verlichting met meer licht

Voor wie wat van moderne lampen houd en meer licht wilt is er de Bo-Camp tafellamp Photon met wel 500 lumen. Een praktische grote tafellamp. Verzorgt een aangenaam licht. De high power LED verlichting is traploos verstelbaar door het langer indrukken van de knop. Voorzien van een stroeve rubberised behuizing voor meer grip en een inklapbaar metalen handvat met PVC coating. Inclusief een USB kabel om de lamp op te laden. Tevens is de lamp geschikt om een mobiele telefoon mee op te laden en dat kan soms best goed uitkomen.

Leestip:  Typische huisjes op wielen en hun bewoners
Bo-Camp – Urban Outdoor Tafellamp Hayes Bo-Camp – Tafellamp Photon 500 lumen Oplaadbaar
Urban Outdoor Tafellamp Hayes Bo-Camp Tafellamp Photon
Verwarmen

Voor een aangenamere temperatuur is er de Quality Camp keramische kachel Oscillerend met wel 450/900/1500 Watt. Een stijlvolle oscillerende keramische kachel.

Door de 3 standen en oscillatie functie kan deze kachel worden ingesteld naar ieders behoefte. Deze keramische kachel is ideaal voor gebruik in de caravan, onder de voortent, onder de luifel of in andere kleine vertrekken.

De kachel beschikt over een thermostaat en een omval beveiliging. Werkt op 230 Volt. De Oscillerende keramische kachel heeft een CE keurmerk, thermostaat, oververhittingbeveiliging en een omval beveiliging. De kachel is veilig in gebruik en zeer geschikt voor kleine verblijven.

Quality Camp – Keramische kachel – Oscillerend Foto 1 Quality Camp – Keramische kachel – Oscillerend Foto 2 Quality Camp – Keramische kachel – Oscillerend Foto 3 Quality Camp – Keramische kachel – Oscillerend Foto 4
Quality camp keramische kachel oscillerend 450-900-1500 watt

Er zijn nog vele tips die altijd handig zijn en dus niet alleen in de nazomer, denk daarbij aan wat te doen met onweer en hoe te handelen bij een storm.

Leestip:  5 x de mooiste off the beaten track locaties van Kroatië

Bij het maken van plannen voor je nazomervakantie is het wel verstandig de weersverwachting goed in de gaten te houden, een buitje zit er altijd wel bij “is ook wel lekker Nederlands” maar toch helpt het je de spulletjes op de camping droog te houden.

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in