Natuurkampeerterrein Wega puurheid, rust, eenvoud

Natuurkampeerterrein Wega ligt in het vlakke Midden-Limburg. Het ligt in de plaats Weert, binnen het Grenspark/Natuurgebied Kempen-Broek. In het gebied ligt meer dan 200 kilometer aan bewegwijzerde routes voor wandelaars, fietsers, ruiters en menners.

Écht vertraagzamend onthaasten en tot rust komen in een schitterend gebied, op een prachtig terrein, met passende activiteiten in de naaste omgeving, op loop- en fietsafstand!

Écht kamperen met waarden als puurheid, rust, eenvoud, en terug naar de natuur. Er is volop ruimte voor de natuur én voor elkaar. Een natuurlijke belevenis!

Natuurkampeerterrein Wega

Het 4 ha grote kampeerterrein ligt in een prachtig natuurgebied waar  je nog in alle rust van jouw vakantie kunt genieten.
Het natuurgebied waarin je kampeert is een eigenzinnig landschap en stoort zich niet aan grenzen!

Het ligt op de grens van beide Limburgen en Noord-Brabant: het Grenspark Kempen-Broek , een 25000 ha groot gebied dat nat afwisselt met droog, open met gesloten, natuur met cultuur. Het strekt zich uit over de gemeenten, Weert, Nederweert, Cranendonck, Bree, Kinrooi en Maaseik.

Het Kempen-Broek onthult een ware mozaïek van landschappen. Je vindt hier moerassen, beekvalleien, dennen, bossen, heide, hooilanden, weilanden, akkers en grootschalige landbouwgebieden.

Leestip:  Ontdek Boerderijcamping Het Varsenerveld

Kortom, voor ieder wat wils!

Natuurkampeerterrein Wega is auto/motor vrij!

Auto’s en motoren komen alleen op het Natuurkampeerterrein bij aankomst en vertrek. Daardoor behoud het terrein z’n ruime natuurlijke uitstraling en kunnen kinderen ongestoord en veilig spelen. De parkeerplaats voor kampeerders ligt direct naast het Natuurkampeerterrein.

Website Natuurkampeerterrein Wega: www.natuurkampeerterreinweert.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in