Graziella Gezellen Caravan Club

Graziella Gezellen Caravan Club (GGCC) is opgericht in 1976 en telt 65 leden en begunstigers, allen Landerliefhebbers. De meeste leden bezitten al jarenlang een Lander Graziella. Als club willen ze de Landers zo lang mogelijk in stand houden. Ook willen ze ervaringen met elkaar delen. Gezelligheid, tijdens de georganiseerde kampen, staat voorop.

De club mag gelukkig nog steeds nieuwe leden begroeten. Ook jongeren tonen belangstelling. De Lander Graziella Gezellen Caravan Club geeft 4x per jaar de Gazette uit, het officiële orgaan van de club.
Een aantal keren per jaar worden er kampen georganiseerd voor de leden.

De Lander Geschiedenis

De Firma Lander, opgericht in 1973 en volledig opnieuw opgebouwd, heeft zich door de unieke eigenschappen van haar produkten snel een plaats verworven op de europese markt. De caravans werden volgens de modernste technologie van die tijd geproduceerd. Door meer dan 120 vaklieden werden dagelijks 8 volledig kunststof tourcaravans geproduceerd. Lander onderscheidde zich van andere caravanproducenten doordat, met uitzondering van enkele delen, de gehele caravan in één fabriek werd geproduceerd. Vaklieden vervaardigden ook het meubilair en het inbouwen daarvan. Slechts het onderstel, de ramen, de koelkast en de kachel kwamen van elders.

Leestip:  Kraaij Caravans en Campers voor jouw welverdiende vakantie

Lander stelde hoge eisen aan zijn caravans: een laag eigengewicht, een weer- en ouderdomsbestendige buitenhuid (ideaal voor wintercamping), goede en veilige rijeigenschappen, aerodynamisch gevormde vormgeving om een laag branstofverbruik te bewerkstelligen. Lander heeft deze eisen met goed gevolg weten in te vullen. Door een toonaangevende technologie, door de toepassing van polyesther harsen in combinatie met fiberglas versterking en polyurethaanschuim werd dit doel bereikt.De aerodynamisch gunstige vormgeving (zoals die van een noot) met afgeronde hoeken aan alle zijden, gepaard met een goede gewichtsverdeling en een laag zwaartepunt, zijn de garantie voor een optimaal rijgedrag, ook bij hogere snelheden.

Website Graziella Gezellen Facebook: lander-groep

 4.8/5 (8)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in