NAKC gezelligheid van samen

NAKC is er voor om de duizenden alleenstaanden in ons land zijn er velen die in hun vrije tijd zouden willen kamperen. Vaak komt men daar niet toe, omdat men weinig ervaring heeft, opziet tegen de saaie avonden of het gevoel heeft op de camping een buitenstaander te zijn.

Zelfstandig kamperen maar toch samen

De Nederlandse Alleenstaanden Kampeer Club ( N.A.K.C.) biedt alleenstaanden de mogelijkheid zelfstandig te kamperen met de gezelligheid van samen. De N.A.K.C. organiseert van april tot en met september kampeerweekenden en kampeerweken op verschillende locaties in Nederland. Ieder lid kampeert in eigen tent, caravan of camper.
Elke dag zijn er momenten om met elkaar koffie of een drankje te drinken en activiteiten waaraan geïnteresseerden deel kunnen nemen

Een aantal maal per jaar organiseert de NAKC gezellige activiteiten door heel Nederland. In 2017 organiseren wij kampeerweken in bijna alle windstreken van het land.

Ons doel is niet alleen gezelligheid, maar ook ervaringen uitwisselen, gezamelijk (uit) eten,
wandel- en fietstochtjes, museabezoek, etc. etc. Maar…: alles mag, niets moet

Leestip:  Fijne feestdagen

nakc

De NAKC biedt je:

–  kamperen op ongedwongen wijze,
–  een ontmoetingspunt voor alleenstaanden,
–  een plezierig samenzijn,
–  de mogelijkheid om activiteiten te
ondernemen.
De vereniging organiseert 6 x per jaar een week/weekend. Je kunt twee keer vrijblijvend deelnemen aan zo’n week/weekend.

Kijk voor meer informatie op NAKC

 

 4.6/5 (5)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in