Camping Lake Caspe bij het meer Aragon

Camping Lake Caspe is een kleine camping aan de oever van het meer van Aragon (stuwmeer van Mequinenza); een prachtige plek omgeven door water en natuur. De camping geniet het hele jaar door van een aangename temperatuur waar de rust dag en nacht heerst. Een ideale reisbestemming om te ontspannen.

De camping Lake Caspe

De twee kampeergedeelten liggen aan weerszijden van het centrale plein waar zich de receptie, de bar, de sanitaire voorzieningen en overige gemeenschappelijke diensten bevinden. Alle standplaatsen zijn vlak en goed bereikbaar voor zowel personenwagens als campers.

Lake Caspe beschikt over comfortabele voorzieningen die perfect in de omgeving zijn opgenomen en waar talloze diensten voor het hele gezin worden aangeboden. Alle voorzieningen bevinden zich altijd in uitstekende gebruikstoestand en worden voortdurend schoongehouden. Zij werken om ervoor te zorgen dat hun klanten het tijdens hun verblijf in Lake Caspe naar hun zin hebben.

Leestip:  Camping Westenenk - Kamperen, B&B en Logies
WiFi
Op het terras van de kantine, in het restaurant en in de omgeving van de receptie hebben de klanten een gratis Wifi-verbinding tijdens hun verblijf in Lake Caspe. Vraag naar de codes in de receptie en surf op het internet.

Zwembad

De camping beschikt over een geweldig zwembad en een grote ligweide, ideaal om te zonnen en uit te rusten. Op het zwembadterrein zijn er voor de klanten een frisdrank- en snackservice alsook tafels om te lunchen. Dankzij de uitstekende temperatuur die Lake Caspe bezit, is het zwembad normaal gesproken vanaf 1 mei tot 30 september geopend.

Sanitaire voorzieningen

De sanitaire voorzieningen zijn erg praktisch en vooral comfortabel; voor gebruik door het hele gezin. Ze zijn allemaal voorzien van warm water 24 uur per dag en worden zorgvuldig en doorlopend onderhouden zodat ze altijd onberispelijk schoon zijn.

Leestip:  Boerderijcamping Molenperk een ideale uitvalbasis

Geniet van de Zee van Aragon en zijn omgeving. Geniet van de camping en zijn voorzieningen.

Kijk voor meer informatie op camping Lake Caspe

 4/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in