Motorcamping ‘t Witveen een gezellige camping voor motorrijders

Deze motorcamping is gelegen in het prachtige coulissenlandschap van Friesland ongeveer 6 kilometer noordelijk van Drachten en 4 kilometer ten oosten van Eastermar.

Voor jou als motorrijder een mooie locatie om er op de motor op uit te trekken en het noorden van het land te verkennen door middel van een bij hun gedownloade toertocht of gewoon op eigen initiatief. Op de camping kun je naast slapen in een eigen tent ook overnachten in een blokhut.

In de avonduren kun je eventueel genieten van een heerlijke barbecue en of een lekker koud biertje rondom het kampvuur. Bij wat minder ideaal weer is er de kantine waar je lekker bij de houtkachel plaats kan nemen. Tevens is er een kleine snack verkrijgbaar zoals een belegd broodje of een tosti.

Leestip:  Boerderijcamping Het Achterste Loo

Voor de ochtend is er de mogelijkheid om te ontbijten. Gedurende jouw verblijf is koffie/thee bij de overnachting inbegrepen.

Omgeving

De camping is gelegen in een streek genaamd ’t Wytfean, onder Eastermar, in het Nederlands ‘t Witveen. Mooi centraal in de noordelijke drie provincies, dus ideaal voor het starten van een mooie motortoer in diverse richtingen. Ook is het hier nog mogelijk dat te doen zonder al te veel ver-keerslichten of ander oponthoud.

Dit gebied heeft een typerend karakter, alle landerijen in deze streek zijn omgeven door boomwallen en elzensingels. Ook de wegen in deze regio zijn vaak aan een of beide kanten voorzien van een bomenrij, tevens vind je hier nog verscheidene vrij toegankelijke zandwegen.

Motorcamping 't Witveen

Iets meer ten westen van ‘t Wytfean liggen de meren, De Leijenen, het Bergumermeer met daartussen het dorp Eastermar. Kortom: een hele mooie omgeving met voldoende mogelijkheden.

Leestip:  Gezinscamping Laarbrug voor piep jong en stok oud

Website Motorcamping ‘t Witveen: www.motorcampingwitveen.nl

 4/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in