Minicaravanhuren.com breidt uit met offroad versie

Minicaravanhuren.com verhuurt sinds 2018 minicaravans van het merk Procamp. Het assortiment wordt nu uitgebreid en vanaf komend voorjaar is ook de Procamp Bushcamp, een offroad versie van de minicaravan, te huur. Dit model is met zijn offroad chassis met onafhankelijke vering en hogere bodemvrijheid meer gericht op terreinwagens en SUV’s.

Robuuste Bushcamp

De robuuste Bushcamp is o.a. voorzien van een goed bed, complete keuken (aan de achterzijde van de caravan) en een Batwing luifel voorziet in de bescherming tegen regen en zon zowel aan de zijkant als aan de achterkant van de caravan. De buitenkeuken is daarmee ook overdekt. Verder voorziet de accu in de verlichting, ook wanneer je eens niet de beschikking hebt over een 230 V aansluiting. De onafhankelijke vering en robuust Knott-chassis zorgen ervoor dat de Bushcamp overal volgt, ook in het meest onherbergzame gebied.

Leestip:  Hobby-Directeur Bernd Löher benoemd tot CIVD-President
Klein kamperen, met alles erop en eraan

Voor wie houdt van eenvoudig kamperen, maar toch ook wat luxe wil, is een minicaravan een wellicht onbekend alternatief. Zo veel zie je ze ook nog niet. Maar dat verandert. Met het compacter worden van auto’s en beperkte trekvermogen (ook in relatie tot de ontwikkeling van elektrische auto’s), zijn compacte kampeermiddelen onder de aandacht. Sinds januari van 2018 is het Slowaakse merk Procamp in Nederland actief. Dit bedrijf bouwt al sinds 2010 verscheidene minicaravanmodellen.

Minicaravanhuren.com biedt de mogelijkheid om zelfs met een Fiat Panda met trekhaak met een caravan te gaan kamperen. De Procamp Escape heeft een eigen gewicht van slechts 520 kg en een maximaal toegestane massa van 750 kg. Een B-rijbewijs is in de meeste gevallen voor zowel de Escape als de Bushcamp niet nodig.

Leestip:  Beroca voor jouw ideale camper of caravan
Prijzen

Op de website www.minicaravanhuren.com zijn tarieven en voorwaarden te vinden. Een week minicaravanhuren kan al vanaf € 350,- incl. BTW. Ophaalpunt is bij Caravan Centrale Leuvenheim, vlakbij Zutphen. De nieuw Bushcamp is beschikbaar per april, de Escape per direct.

Minicaravanhuren.com is een initiatief van Caravan Centrale Leuvenheim en Procamp Minicaravans.

Bushcamp

Technische gegevens Procamp Bushcamp:

Totale hoogte: 180 cm
Totale breedte: 223 cm
Totale lengte: 395 cm
Binnenbreedte: 148,5 cm
Matrasmaat: 145 x 200 x 10 cm
Ledig gewicht: 720 kg

Max. toegestane massa: 1.000 kg

Laadvermogen: 380 kg

Voorzien van o.a. keuken met gasbrander, watervoorziening en koelbox, dakrails, 270◦ luifel, offroad chassis.

escape

Technische gegevens Procamp Escape:

Totale hoogte: 164 cm
Totale breedte: 204 cm
Totale lengte: 395 cm
Binnenbreedte: 148,5 cm
Matrasmaat: 148 x 200 x 10 cm
Ledig gewicht: 520 kg

Leestip:  De mythe rond Tabbert

Max. toegestane massa: 750 kg

Laadvermogen: 230 kg

Voorzien van o.a. keuken met gasbrander, watervoorziening en koelbox, dakrails, kogel voor fietsdrager, luifel.

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in