Minicamping Oisterwijk een klein opgezette en gezellige camping

0

Ze heten je van harte welkom op minicamping in het buitengebied van Moergestel. Een spiksplinternieuwe camping met 15 ruime staanplaatsen voor je tent, caravan camper of ander kampeermiddel, alles in een groene omgeving met vele mogelijkheden.

Door de ligging is de camping bij uitstek geschikt voor rustzoekers en liefhebbers van een natuurlijke omgeving. Ze bieden een camping met ruime plekken voorzien van elektriciteit, stromend water, gratis Wifi én ook met privé sanitair.

Vanaf de doorgaande Provinciale weg tussen Tilburg en Oirschot draai je de Heikant op, een oud pittoresk weggetje in het Moergestels buitengebied. Vroeger was het de verbindingsroute tussen dorpen in de omgeving, via de Kampina heide, naar de paardenmarkt in s-Hertogen-Bosch. Nu is het de verbindingsroute op loopafstand tussen verschillende ‘heerlijkheden’ in de buurt om jouw verblijf op hun minicamping zo aangenaam mogelijk te maken. Welkom in Moergestel, onderdeel van de gemeente Oisterwijk: de parel in t groen noemen ze het. De vakantie kan beginnen; ervaar hun luxe.

Leestip:  Camping La Porte voor als je op zoek bent naar rust en stilte
Over de camping

Ze zijn geboren en getogen in het buitengebied van Moergestel, ze genieten van de natuur om hun heen. Niet alleen de vrije uitzichten, maar ook de bossen en vennen om de hoek of het gezellige dorp met allerlei horecavoorzieningen binnen handbereik. Te mooi om niet te delen.

En zo opende in 2021 minicamping Oisterwijk de deuren op Heikant 6 in Moergestel. Ze zijn iedere dag aan het werk op het terrein, waardoor ze jullie te woord kunnen staan als het nodig is of kan meedenken over een uitje in de omgeving. Voel je welkom om ook te komen genieten van de rust, de natuur en de luxe van hun camping.

Minicamping Oisterwijk is een klein opgezette, gezellige camping in het boerenland. Ze hebben 15 staanplekken van elk 100 m2 met water, stroom, WiFi en tv-aansluiting.

Leestip:  Camping Schouteveld midden tussen de Ulvenhoutse en Chaamse Bossen
Privé  sanitair

Een modern toiletgebouw waarin per staanplek een ruimte beschikbaar is, met eigen WC, douche en wastafel. En de toiletspullen kunnen blijven staan, want de ruimte staat het hele verblijf tot jullie beschikking.

Gratis wifi

Op de hele camping is Wi-Fi dat voor de gasten tijdens hun verblijf gratis beschikbaar is.

Omgeving

Moergestel is onderdeel van de gemeente Oisterwijk die ook wel de Parel in het Groen genoemd wordt. Dit komt doordat dit gebied met 80 vennen de gemeente tot een van de opmerkelijkste natuurgebieden van Nederland maakt. In combinatie met de vele terrassen, het winkelaanbod, markt, musea, zomeractiviteiten en het schitterende natuurzwembad (het Staalbergven) maakt dit Oisterwijk een parel in ’t groen.

Website Minicamping Oisterwijk: minicampingoisterwijk.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in